Кристин

 | 

 

Граждани излизат на протест пред Съдебната палата в Сливен. Те ще поискат и оставката на министъра на правосъдието Данаил Кирилов. Основното им искане е да няма възможност за замяна на най-тежките присъди, като доживотната или възможност за намаляване на присъдите за тежки умишлени престъпления, пише frognews.bg.

В знак на протест хората се заканват, че няма да допускат съдебни служители в сградата, съобщава Нова телевизия.

Categories:

 | 

 

Сливенски общински съветници инициираха подписка за промяна в НПК и отпадане на намаленото наказание при самопризнания за извършено убийство. Първи подписа си положи кметът на село Сотиря Димчо Георгиев, който напомни че убиецът на 7-годишната Кристин Георгиева, извергът Мартин Трифонов може да излезе от затвора предрочно при сега съществуващите законови възможности.

Categories:

 | 

 

Обвиненият за убийството на 7-годишната Кристин Мартин Трифонов още не може да си намери адвокат, съобщи Lupa.bg. Никой не искал да поеме защитата на извратения ром, заради жестокостта на престъплението в Сотиря. 

 | 

 

Ужасих се от гледката, изгубила съм моменти, линейката дойде, но аз дадох първа помощ на внучка ми. Това заяви пред камерите на БТВ бабата на изнасилената и убита 7-годишна Кристин от село Сотиря, пише новини.бг.

"Дадох и вода, гушнах я. Господинът наречен "доктор" дори не се наведе, за да я прегледа. Нямаше никаква лекарска намеса. На доктора от "Спешна помощ" видях само краката. Кондуктурка, слязла от превозното си средство потвърди версията ми. Тя каза, че не е имало медицинска сестра, а докторът не е пипнал внучката ми", каза още тя.

Categories:

 | 

 

Проверяват лекарския екип, който се е отзовал на сигнала за намерената в безпомощно състояние 7-годишна Кристин Георгиева в сливенското село Сотиря. Това заяви пред камерите на БТВ началникът на Центъра за спешна медицинска помощ в Сливен д-р Мариета Божидарова, пише новини.бг.

"В момента се събират доказателства и се разпитват служителите на “Бърза помощ”. По стандарт екипът трябва да е при пациента. Бабата е била вкопчена в детето и не е искала да се транспортира 7-годишното до пристигането на другите роднини", каза още тя.

Categories:

 | 

 

Лекарят, транспортирал 7- годишната Кристин от Сотиря до болницата е оставил детето само с баба си и се качил при шофьора, призна самият той пред Би Ти Ви. Той направил това заради афектираната реакция на възрастната жена. Докторът бе обвинен от близките на починалото момиченце, че е виновен за смъртта му. Бабата твърди, че преглед изобщо не е имало, а лекарят стоял безучастен, пише лупа.

Д-р Димитров сподели, че се е чувствал много зле психически, но продължава работа, защото е длъжен да го прави.

Categories:

 | 

 

Проверяват лекарския екип, който се е отзовал на сигнала за намерената в безпомощно състояние 7-годишна Кристин Георгиева в сливенското село Сотиря. Това заяви пред камерите на bTV началникът на Центъра за спешна медицинска помощ в Сливен д-р Мариета Божидарова.

"В момента се събират доказателства и се разпитват служителите на “Бърза помощ”. По стандарт екипът трябва да е при пациента. Бабата е била вкопчена в детето и не е искала да се транспортира 7-годишното до пристигането на другите роднини", каза още тя.

Categories:

 | 

 

Окръжен съд Сливен е взел най-тежката мярка за неотклонение по отношение на обвиняемия за убийството на 7-годишната Кристи Георгиева Мартин Трифонов. Това съобщи първо пред БЛИЦ окръжния прокурор на Сливен Мартин Данчев, пише блиц.

Categories:

 | 

 

Мария разказва за случката без страх. Часове след престъплението предполагаемият извършител стига до скромния дом на Ганчо и Мима, пише блиц.

Жената помага на 21-годишния мъж, като дори не подозира за престъплението, което е извършил. Изненадана е, когато той изведнъж побягва. Мартин уплашен споделя, че го гони полицията, но не обяснява защо, пише "Монитор".

 | 

 

България от страна на розите, стана страна на вампирите. Криминалистите си вършат работата съвестно. Да се надяваме, че ще разкрият извършителя на убитите и намерени разчленени хора. Телата показват и жестокостта на престъплението. Това заяви адвокат Марин Марковски в сутрешния блок на Нова телевизия, пише новини.бг.

"При пълни самопризнания не се намалява присъдата с една трета, а се маха възможността от доживотна присъда. Мартин Трифонов ще лежи 30 години. Само 60 души търпят доживотна присъда в България", каза още той.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби