красавица

 | 

 

Ела установила, че в плика има състояние – 1 000 лири (около 2200 лева). Въпреки факта, че е бедна студентка, тя не оставила парите за себе си, а незабавно се свързала с продавача Лора Хазелдин и й съобщила за находката в обувките.

Лора не очаквала такъв ход. Тя обяснила на момичето, че искала да внесе натрупаната сума в банкова сметка, но след това тя я затворила, затова скрила парите за известно време в маратонките на дъщеря си. След това, разбира се, напълно забравила за това.

Categories:

 | 

 

28-годишната Стефани Фарнан от окръг Уексфорд, Ирландия беше открита в безсъзнание от баща си на пода в дома й, пише zdrave.to.

Скоро на мястото пристигнали лекари, които установили, че момичето е получило инсулт.

На медиците е било трудно да разберат как да действат, тъй като в момента на получаването на инсулта Стефани е била сама. 

Categories:

 | 

 

Истински кошмар. Така може да се определи случилото се с 20-годишната Джордан Динсмор. Момичето, което живее в в столицата на Южна Каролина - град Колумбия, е била отвлечена от трима мъже с пистолет, които я заплашили, че ще я изнасилят.

Всичко започнало в една обикновена вечер когато момичето се прибирало след работа. Джордан спряла колата си пред дома й и тръгнала към входната врата. Тя забелязала зад ъгъла трима младежи, но не им обърнала внимание.

Малко преди да отключи входната врата те обаче я нападнали и заплашили с пистолет. 

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби