Манолова

 | 

 

 

Мая Манолова заведе дело срещу Бойко Борисов за 15 000 лева, съобщават от щаба й. Поводът е интервюто на министър-председателя в сутрешния блок на bTV, излъчено два дни преди балотажа на местните избори.

Според Манолова в медийната си изява „Борисов пряко внушава неверни клеветнически твърдения с ясно съзнание за тяхната невярност и при пълна липса на доказателства и дори физическа възможност тези събития да са се случили“.

Categories:

 | 

 

Виждам, че г-жа Манолова продължава да прави компания с показване на писма, без конкретика. Така започна своя разговор Йорданка Фандъкова, по повод обвиненията от Мая Манолова, че продължават да се трупат задължения на Толофикация. „Булгаргаз е дружество, което продължава да рекетира Топлофикация, пише блиц.

Categories:

 | 

 

57% от жителите на София ще упражнят правото си на глас по време на предстоящите местни избори на 27 октомври. Това показват резултатите  експресно проучване на „Маркет ЛИНКС”, направено по поръчка на БТВ и проведено сред 500 лица над 18 г., в периода 23 – 28 септември по метода на прякото-лично интервю в София, пише новини.бг.

Categories:

 | 

 

Зад мен като граждански кандидат стоят гражданите, а не фирмите и олигарсите и затова ще разчитам на тях. Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова преди регистрацията на кандидатурата й в Общинската избирателна комисия, пише блиц.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби