иванчева

 | 

 

Следователката, която според юристи, изцяло е планирала „ювелирната“ акция срещу Десислава Иванчева и Биляна Петрова, гради шеметна кариера, пише frognews.bg.

След ареста на двете жени, Нели Тодорова е повишена като временно изпълняващ длъжността шеф на следствения отдел на специализираната прокуратура. Предстои да се проведе конкурс за постоянен ръководител и съвсем очаквано тя е единствен кандидат.

 | 

 

Бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева, която е подсъдима за подкуп, не дойде на насрочения от нея брифинг за медиите, на който се очакваше да говори за публикуваните срещу нея компрометиращи материали в медиите преди дни. Иванчева беше осъдена на първа инстанция, но обжалва. Нейната бивша заместничка Биляна Петрова обяви, че няма връзка с нея. Тя очакваше самата Иванчева все да се включи в брифинга, но това не се случи, предаде БТА.

Categories:

 | 

 

По моето наблюдение Десислава Иванчева е взела 75 000. Тя създава илюзия, че няма пари. Изведнъж стана диктатор. Иванчева и Георги Георгиев са по-фрапиращи случаи от Бисер Миланов. Това заяви Йордан Йорданов Бонев, който днес е пред Съдебната палата и ще внесе сигнали срещу подсъдимата екскметица на столичния "Младост", пише блиц.

Всеки нормален човек, който ходеше при нея да й помага, сега си замина", коментира днес Бонев.

 | 

 

"Сготвени сме. Ние сме напълно невинни и това вече ще може да го докажем благодарение на кадрите, които медиите направихте по време на това шокиращо задържане. Едва сега успяхме да ги разгледаме."

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби