ДПС

 | 

 

 

Депутатът от ДПС Хасан Адемов е дал положителна проба за коронавирус. Това съобщи в 23,30 ч. на извънреден брифинг в парламента председателят Цвета Караянчева. Тя добави, че всички народни представители ще бъдат изследвани утре за COVID-19.

Д-р Хасан Адемов, който е лекар, сам е помолил Караянчева името му да бъде обявено официално, стана ясно от думите й. Депутатът е бивш социален министър, а в момента е председател на социалната комисия в парламента. Той е един от най-добрите експерти по въпросите на здравеопазването и социалната политика.

 | 

 

 

Централното оперативно бюро на ДПС взе решение за отлагане на всички областни и общински отчетно-изборни конференции заради вируса-убиец.

Поводът за мярката са мерките за ограничаване на публичните мероприятия в заповедта на министъра на здравеопазването поради регистрираните случаи на COVID-19 на територията на България.

В края на тази седмица нови ръководства на ДПС трябваше да избират в Ардино и Джебел, а на 21 март - в Кърджали. Областната конференция беше насрочена за началото на април.

 | 

 

На 10-ти октомври около 23 часа в град Сунгурларе беше пребит в дома му съпругът на председателката на Младежко ДПС Сунгурларе Димитрина Събева. По този повод Централният предизборен щаб на ДПС излезе с декларация.

Ето какво пише в нея:

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби