астрология

 | 

 

Небесен обект, който прелетя покрай Земята, официално е от друга слънчева система, пише “Индипендънт”, цитирани от блиц.

Кометата 2I/Borisov е вторият обект, за който със сигурност знаем, че идва от друго място в Космоса. Кометата беше забелязана преди няколко седмици от аматьори астрономи, но предизвика интерес в учените и вече има свое официално име. 2I означава, че това е вторият междузвезден “посетител”. Борисов пък е името на аматьора астроном, който я забелязва за първи път.

Categories:

 | 

 

Всяко момиче си мечтае да срещне идеалният мъж, който да я обича и уважава и с когото да сподели дните до края на живота си. И всяка си има своите представи за това как трябва да изглежда той, пише jenata.blitz.bg.

Едни дами харесват стабилността и търсят човека, който ще им я осигури. Други пък предпочитат разнообразието и искат всеки ден от живота им да е различен. 

Рак - семеен мъж и домошар 

 | 

 

Случвало ли ви се е да разговаряте с някого, а след това да се чувствате като смазани? Настроението ви да е паднало под нулата и да усещате страшна умора? Ако отговорът е "да", значи сте си имали работа с енергиен вампир, пише jenata.blitz.bg.

Тези хора са в състояние да отнемат цялата ви енергия -  както физическата, така и емоционалната. Те умело манипулират околните, а разговорът с тях е истински кошмар.

 | 

 

Едни шофьори винаги карат внимателни, никога не превишават скоростта, пропускат пешеходците на зебрите, и просто спазват всичките правила за движение по пътищата, пише auto.blitz.bg.

Други, напротив, карат твърдебързо или твърде бавно, разговаря по телефона или пишат съобщения, докато шофира, не дават мигачи, заемат на паркинга едновременно две парко места и правят ще куп нарушения, правейки живота труден за останалите шофьори. 

 | 

 

Пълнолунието през този месец се пада на 14 септември, така че подгответе сърцето и душата си за енергията, която ще донесе. Предстои трансформация и промяна не само, защото се пада в последната седмица на лятото, когато сме близо до есенното равноденствие, пише jenata.blitz.bg.

Пълнолунието през септември обаче ще повлияе на няколко астрологични знака повече, отколкото на други. Ако сте един от тях, е най-добре да се подготвите, за да извлечете максимума от това време. 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби