герой

 | 

 

 

Много български лекари отиват в чужбина. Шеип Панев също заминава, но вместо за Западна Европа поема към изоставените села на Северозападна България.

Той се наема да лекува самотните възрастни хора, които сякаш са забравени от Бога – и всичко това, без да взима и стотинка.

Вижте неговата история:

Categories:

 | 

 

 

Брандън Куалс от училището Кадо Хилс в Норман, Арканзас, използваше ръчна инвалидна количка и след дългия ден в училище, ръцете му изпитваха адски болки.

Приятелят му Танър Уилсън решава, че ще му помогне и ще спестява, за да му купи нов вид инвалидна количка. Това отнело на Танър три години.

Categories:

 | 

 

33-годишният д-р Любомир Досев се прояви като герой, след като спаси шестима души с инфаркт в Монтана само за ден, съобщиха от лечебното заведение в града, в което работи.

Най-младият от пациентите е бил на 34 години, а най-възрастният - на 88. С иновативен инвазивен метод младият лекар и екипът му са спасили общо 14 души от Монтана с инфаркт за последните три дни.

Categories:

 | 

 

В английския град Флинтшир, Уелс, осемгодишно момче спаси майка си, която имала анафилактичен шок, съобщава "Мирър". 34-годишната Дженифър Лемб, майка на две деца, била вкъщи със сина си Уилям, пише блиц.

Жената изяла шоколад, който предизвикал тежка алергична реакция, и започнала да се задушава. Тя започнала да хвърля вещи и да издава звуци, за да привлече вниманието на детето. Уилям хукнал към майка си и впоследствие извикал линейка.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби