бойко борисов

 | 

 

 

Среща с главния мюфтия д-р Мустафа Хаджи проведе премиерът Бойко Борисов в навечерието на празника Рамазан Байрам.

 

„Позволете ми още веднъж да честитя празника Рамазан Байрам на всички мюсюлмани и на вас! Бъдете живи, здрави и нека така заедно да се справяме с трудностите и да работим за просперитета на България“, заяви премиерът Борисов.

 

Categories:

 | 

 

 

Премиерът Бойко Борисов коментира отварянето на детските градини.

 

"Детските градини се надявам следващата седмица за около 24 май, може би и преди това, да ги отворим. Това е единственото място, за което със сигурност се знае, че повишава заболяването - във всички държави, които го направиха. Някъде - пренебрежимо малко. Това е риск, който обаче си заслужава, защото работещите родители, връщайки се на работа, трябва да могат да си оставят децата", посочи Борисов.

Categories:

 | 

 

 

Целта ни е да имаме до 100 бензиностанции в областните градове. Това каза премиерът Бойко Борисов и допълни, че в понеделник ще бъде готов проектозаконът за създаването на държавна петролна компания. 

 

Categories:

 | 

 

 

Министър-председателят Бойко Борисов разговаря с представители на големи търговски обекти тип мол и на Българската ритейл асоциация. След срещата, на която присъстваха също министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, министърът на икономиката Емил Караниколов и председателят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски, премиерът Борисов разпореди организация за отварянето на търговските обекти от понеделник. Заповедта ще бъде издадена от здравния министър по-късно днес.

Categories:

 | 

 

 

Министерството на здравеопазването и Министерството на образованието и науката ще изготвят протокол с противоепидемични изисквания за изпращането на зрелостниците през настоящата учебна година. Решението беше взето днес след среща на министър-председателя Бойко Борисов с представители на завършващите 12-и клас.

 

Categories:

 | 

 

 

Премиерът Бойко Борисов отказа да приеме акциите на Левски. Това обяви директорът на персцентъра на Министерски съвет Севдалина Арнаудова. От около час пред МС чака журналистът Сашо Диков, който е натоварен с куриерската задача да предаде акциите на министър-председателя по молба на собственика Васил Божков. Знае се обаче, че по закон като премиер Борисов няма как получи акции. Отношение по казуса с Левски взе и спортният министър Красен Кралев.

Categories:

 | 

 

 

Васил Божков изпрати официално съобщение до медиите, в което обявява, че контролният пакет акции на "Левски" ще бъде предаден на премиера Бойко Борисов, предаде Gong.bg.

 

В писмо до медиите Божков заявява, че клубът е в изключително тежко финансово състояние, затова оставя бъдещето на клуба в ръцете на министър-председателя. 

 

Categories:

 | 

 

 

Премиерът Бойко Борисов, който проведе извънреден брифинг в зала „Запад“ на Народното събрание, разкри дали скоро моловете у нас ще бъдат отворени.

 

„На търговците в моловете им работят банковите и застрахователните офиси. Там работят и ресторантите и хранителните магазини.

 

Все пак може да обмислим отварянето на моловете. Вече 2-3 дни имаме лек спад в броя на заразените с коронавирус.

Categories:

 | 

 

 

Думите на президента явно са към президента Путин (Владимир Путин, президент на Русия). Това обяви премиерът Бойко Борисов по повод част от речта на държавния глава Румен Радев по случай Деня на храбростта и Българската армия.

 

„Успешно поколение и достоен живот не се постигат с насаждане на страх и примирение. Силна и модерна държава не се гради с апатия, а със смелост и дръзновение“, обяви държавният глава.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби