бойко борисов

 | 

 

 

"Отбелязваме 112 години от обявяването на независимостта на България! Брилянтен ход на българската дипломация и политически елит. Пример как с премерени и смели действия се постига една дългоочаквана цел, особено важна за нашето развитие, самочувствие и международно положение”. С тези думи премиерът Бойко Борисов честити на българите Деня на независимостта.

Categories:

 | 

 

 

Екипът на Bradva.bg се натъкна на учудващо любопитна статия! Непопулярен и най-вероятно анонимен сайт публикува следната подозрителна информация относно бъдещето на България и премиерът Бойко Борисов.

Твърдението е икономически непостижимо при която и да е власт и правителство по света, освен ако ясновидката не е объркала 2025 с 2125-та година, или ако извънземното, с което общува, не се засели в България още днес и не донесе магическото хапче за вечна младост, което българската държава да патентова и продава по света.

 | 

 

 

Министър-председателят Бойко Борисов ще участва в Общия дебат на 75-ата редовна сесия на Общото събрание на ООН, който ще се състои от 22 до 30 септември, съобщават от правителствения пресцентър.

 

Темата на дебата тази година е: „Бъдещето, което искаме, и ООН, от която се нуждаем: потвърждаване на колективния ни ангажимент към мултилатерализма - справяне с пандемията COVID-19 чрез ефективни многостранни действия“.

 

 | 

 

 

Всеки един български пенсионер за трети пореден месец ще получи добавка от 50 лева към пенсията си за октомври. Това обещахме и изпълняваме ангажимента си, казва по време на заседанието на кабинета днес премиерът Бойко Борисов.

Тази помощ във времето на пандемия от COVID-19 ще достигне до всички 2 119 256 пенсионери у нас, за което правителството днес отпусна допълнителни 105 962 800 лева по бюджета на Държавното обществено осигуряване, посочва Борисов.

Categories:

 | 

 

 

Премиерът Бойко Борисов за пореден път настоя, че уважава справедливите искания и протеста на хората.

 

"Нямало е случай, когато протестиращите са искали нещо, и да не е уважено", посочи той в Кърджали, където е гост за водосвета и освещаването на новоизградените постройки на средновековния манастир "Св. Йоан Предтеча", става ясно от видео, публикувано във Facebook профила му.

Categories:

 | 

 

 

"Време за промяна!", това написа във фейсбук профила си премиерът Бойко Борисов. Постът е към негова усмихната снимка, с която той смени предишната си - с предупреждение "Стойте си вкъщи" заради пандемията.

 | 

 

 

„Ще оцелеят тези нации, които имат девиз „Съединението прави силата“, но не такъв, който виси като табела на някоя сграда, а като консолидиран народ. Те първи ще се измъкнат от кризата. Другите ще изпаднат в тежки политически кризи, няма да може да се взимат бързи и адекватни мерки“.

Categories:

 | 

 

 

Международната рейтингова агенция Fitch потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута "BBB" със стабилна перспектива. Което накара и премиерът Бойко Борисов да отрази новнината в социалните мрежи.

Categories:

 | 

 

 

По данни на European Centre for Disease Prevention and Control - ECDC, България бележи 32.8% спад в заболеваемостта от COVID-19 в сравнение с последните две седмици", съобщи премиерът Бойко Борисов във фейсбук.

"За същия период Хърватия има ръст на заразените с 181%, Франция - 106%, Нидерландия 46% и Гърция 51%. Докато пандемията в целия свят расте, България е една от малкото страни, които я управляват правилно.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби