Русия

 | 

 

Д-р Николай Игнатов е началник на Отделението по анестезиология и интензивно лечение на университетска болница „Дева Мария“. Той е един от най-големите специалисти в своята област в цяла България.

Д-р Игнатов е завършил медицина в Тракийски университет - Стара Загора. До 2011-та година работи в Университетска болница Стара Загора, а след това се мести в Бургас. Биографията му е пълна с любопитни истории от цял свят. Едно от нещата, с които влиза в медиите е случаят с бившия министър на промишлеността и енергетиката на Руската федерация Сергей Лисовский.

Categories:

 | 

 

 

Беларус търси алтернативи на руския петрол и с оглед на това преговаря със Съединените щати, Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства (ОАЕ) за доставки, заяви президентът Александър Лукашенко, цитиран от БНР, която се позовава на агенция Белта.

Беларус и Русия не успяха да постигнат споразумение по договор за петролни доставки през тази година, което накара Москва да спре подаването на ценната енергийна суровина за беларуски рафинерии. По-късно, на 4 януари, те бяха частично възстановени.

Categories:

 | 

 

В центъра на Санкт Петербург неизвестен мъж се запали на покрива на изоставена сграда и полетя от нея, съобщава "Фонтанка" с позоваване на Министерството на извънредните ситуации в Русия.

Categories:

 | 

 

Малко дете случайно застреля четиригодишната си сестра в Приморието. Бащата на децата оставил огнестрелно оръжие на лесно достъпно място. Момчето, оставено у дома само със сестра си, решило да си играе с пистолета и в крайна сметка стреляло в момичето, което загинало на място, пише Газета.ру.

 

Categories:

 | 

 

23-годишната Владлена Богомолова е победителката в конкурса „Мис Москва - 2019“. Младата дама притежава изключителна красота и впечатляващо тяло, с което заслужено спечели титлата.

Categories:

 | 

 

Пилотска грешка и техническа неизправност са двете основни версии за инцидента с руския изтребител Су-57 Хабаровския край, съобщава представител от силовите структури. По думите му, специалисти вече са започнали издирване на черните кутии на самолета.

Според редица експерти, цитирани от осведомителните агенции, най-вероятно е отказала опашната система на новия боен изтребител. Руският самолет от пето поколение Су-57 може да се е разбил в Хабаровския край и поради повреда в системата за управление.

Categories:

 | 

 

20-годишна студентка Ана от Руския университет на дружбата на народите беше убита в югозападната част на столицата Москва. Тялото на младото момиче е било открито на 10 декември на балкона на собствената ѝ квартира. Трупът е бил завит в одеяло.

Categories:

 | 

 

Продължават коментарите след решението на световната антидопингова агенция да лиши Русия от правото да участва и домакинства на големи спортни форуми през следващите четири години. 

Според руския президент Владимир Путин санкциите изглеждат като базирани на политически интереси и нямащи нищо общо със спорта и олимпийските принципи.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби