деца

 | 

 

 

От общо 223 заразени с коронавирус в Черна гора 37 са деца, съобщава информационният сайт КДМ, позовавайки се на данни на Института за обществено здраве.

От заразените деца 14 са на възраст до 9 години, а 23 - от 10 до 19 години.

Най-много заразени има във възрастовата група от 40 до 49 години - 40 души, и от 50 до 59 години - 36 души. Общо 53 заразени са на възраст над 60 години, предава БТА. 37 от болните от мъжки пол са 119, а от женски - 104.

Categories:

 | 

 

 

НЯМА ДА ЗАБРАВИМ – НЯМА ДА ПРОСТИМ!!!

На днешната дата през 1944 върху Враца са изсипани стотици бомби от Американските и Кралските военновъздушни сили. Загиват 124 човека, над 250 ранени!

 | 

 

 

Това трудно може да се обясни научно, но според наблюденията на редица поколения майки и бащи, месецът на раждане влияе много на отношението на детето към живота и към хората. Всичките 12 типа деца си имат своите уникални качества. Тази информация може да ви помогне да разберете по-добре своето детенце!

Януари

Categories:

 | 

 

 

 

Автобус, превозващ деца, е закъсал точно преди курорта Пампорово на бензиностанцията на "Петрол". Това съобщи заместник - областният управител на Смолян Адриян Петров, цитиран от Радио Пловдив. 

Той заедно с екипите на Пътна помощ са на място за да помогнат за освобождаването на автобуса. Рейсът е бил без вериги в зимните условия.

Categories:

 | 

 

 

 

46 деца у нас са били жертва на насилие през изминалата 2019 година, става ясно от данните на Агенцията за социално подпомагане. Това означава, че средно по едно дете всеки ден е ставало жертва на тормоз. „Мога да кажа, че сигналите за деца в риск са едно постоянно число за последните 3 години“, коментира пред „Монитор“ началникът на отдел "Дейности и мерки по закрила на детето" в АСП Детелина Котевска.

 | 

 

 

Телата на три деца бяха намерени в семейна къща в Дъблин, Ирландия. Полицията смята смъртта на две момчета и момиче за „необяснима“.

Трагедията е станала в град Нюкасъл. Около седем часа вечерта минувачи забелязали жена, която се скита по улиците и изглежда "разсеяна". Тя казала на шокираните местни жители, че „нещо не е наред“ в къщата й.

Categories:

 | 

 

 

Автобус с ученици от начално училище катастрофира в Централна Германия. 

Две деца загинаха, а пет бяха тежко ранени, след като автобус с ученици от начално училище катастрофира в Централна Германия.

В него е имало 22 ученици. Двете загинали деца са на по осем години. 

Освен петте тежко ранени деца, 15 са пострадали по-леко. Шофьорът е с комоцио.

Categories:

 | 

 

Кой е бащата? Доскоро отговорът беше един - 10-годишният „авторитет“ Саша. Приятели се кълняха: Вика и Саша имат сериозна връзка. Целуват се и спят в едно легло. И изглежда, самите влюбени са повярвали в това...

Оказва се обаче, че има някой трети. Момче или дори възрастен човек.

Categories:

 | 

 

Благотворителната кампания стартира след трагичния инцидент, при който почина 9-годишният Стефчо, а две от сестрите му бяха в тежко състояние.

Малко над 4 хил. лв. бяха дарени в помощ на децата от добруджанското село Кардам, които бяха отровени с препарати срещу гризачи.

Кутиите бяха сложени в училища, магазини и кметства в Генерал Тошево, Кардам, Добрич, Варна и Балчик.

Categories:

 | 

 

Детски рисунки разкриват насилието, на което са подложени две момичета в семейството си. След намесата на службите двете деца живеят при прабаба си, която става тяхна майка.

Наричаме ги Мила и Росица. Тяхното детство започва не с игри, а с наказания и то от собствената им майка.

„Били са затваряни в мазето и в зайчарник. Бити са и са връзвани със сезал за вратата. Освен това са обръщани с главата надолу”, разказва прабабата на децата Параскева Николова пред Нова телевизия.

Пиян преби сина на приятелката си

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби