дарение

 | 

 

 

Младо момиче подари абитуриентската си рокля на дванайсетокласничка в нужда. Няколко дни по-късно обаче я откри в група за продажби.

 

Да направи добро. С тази единствена цел Моника Русимова решава да зарадва бъдеща абитуриентка, като ѝ подари роклята от бала си.

 

"Реших да направя мил жест към някого. Исках да я дам на момиче в нужда, което да се чувства като принцеса в нея. Сантиментална ми е, защото все пак аз съм била абитуриентка с нея'', разказа Моника.

 

Categories:

 | 

 

 

5000 лв. ще дари Българският лекарски съюз на семейството на д-р Илиана Иванова от Сливен, която почина от коронавирус. БЛС стартира дарителска кампания за набиране на средства за семействата и близките на починалите медици в битката с COVID-19.

Медиците изказват съболезнования на семейството на д-р Иванова. 43-годишната инфекционистка от отделението в МБАЛ "Д-р Иван Селимински" е на първа линия в битката с COVID-19 от първия ден на пандемията.

Categories:

 | 

 

 

10-годишният Димитър Инджов дари всичките си спестявания за борба с коронавируса, а сумата от 159 лева е предоставена на Александровска болница става ясно от публикация на страницата на лечебното заведение във "Фейсбук".

„Митко също решил да жертва спестяванията си за закупуване на 20 защитни облекла за медиците от инфекциозното отделение и интензивните сектори на болницата, които са най-застрашени от зараза с коронавируса".

Categories:

 | 

 

 

7-годишният Николай Иванов, популярен сред близките и приятелите си като Коки, дари всичките си спестявания на болницата във Враца, съобщи Нова. Събирал пари, за да си купи нов телефон, но осъзнал, че не вещите правят света такъв, какъвто той иска да го вижда. И съвсем спонтанно взел решение да зарадва медиците.

Categories:

 | 

 

 

Абитуриенти от Бургас дариха парите си за бала на Общинския кризисен щаб за борба с COVID-19.

Жестът на учениците от 12 в клас на Математическата гимназия в Бургас изненадал ръководството на учебното заведение, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Първоначално абитуриентите решили да подкрепят благородната инициатива с тениска на бала, но след избухването на пандемията около коронавируса решили друго.

Categories:

 | 

 

 

Домашният социален патронаж към Община Велико Търново осигурява топъл обяд и на великотърновци с принос към отбраната на страната, които са потребители на социалните кухни към военното министерство.

Ежедневно над 520 жители на нашия град и общината получават топъл обяд в домовете си, предаде „Борба”.

Categories:

 | 

 

 

От седмица пред столичните метростанции вечер може да забележите оставени хранителни продукти за хора, които се нуждаят. В пликовете освен хляб има и други неща. Кои са хората, решили да помагат в ситуация на извънредно положение?

За няколко вечери екипът ни срещна много хора, които взимат плика с хранителните продукти и бързо си тръгват от метростанцията. Разговаряхме с някои от тях.

Categories:

 | 

 

 

81-годишен жител на врачанско село дарява цялата си скромна пенсия на лекарите от видинската болница. Той дава за тях и тяхната по-голяма сигурност всичките 219 лева, с които трябва да преживее месеца, съобщи Нова.

Няма претенция за какво ще бъдат похарчени парите му. Дарява ги с благодарност и за всяко добро, което според него най-добре може да направят лекарите в тази трудна ситуация с опасния вирус COVID-19.

Categories:

 | 

 

 

Пенсионерка от Лъки дари цялата си пенсия на Александровска болница в столицата. Дафинка Каракушева получила 214 лева от държавата, посетила местната община, за да вземе банковата сметка на болницата и се птправила към банката.

Там обаче й взели 6 лева такса.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби