Борисов

 | 

 

 

Президентът Румен Радев открехна завесата за "атаката", както я нарече, срещу себе си със СРС-тата и обяви, че неин автор е не главният прокурор Иван Гешев, а лично премиерът Бойко Борисов.

 | 

 

 

Поставят под карантина всички, които се връщат от Азия

Въвеждат най-високата степан на сигурност по българските летища заради опасността от коронавируса. Всички, които се връщат от Азия ще бъдат поставени под карантина.  Това стана ясно при срещата при Бойко Борисов с вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, министърът на здравеопазването Кирил Ананиеви министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

 | 

 

26 милиона ще струва новият водопровод. Това е единственото решение да се докара вода до Перник за 40 и няколко дни. С тези думи премиерът Бойко Борисов започна днешния Министерски съвет. „Опитаха се БСП и ДПС да оформят нова коалиции.

Categories:

 | 

 

Явор Дачков припомни на българите интервю на Бойко Борисов от 2009 година с думите: "Минало и забравено". Във въпросния материал Борисов в качеството си на столичен кмет обещава, че ще преследва Станишев и Доган до затвора след като научава, че мнозинството в Народното събрание е сформирало специална анкетна комисия във връзка с т. нар "случай Сретен Йосич".

Ето я и публикацията на Дачков: 

Categories:

 | 

 

„Първото ми позлволете да изкажа и своите съболезнования за жертвите в самолетната катастрофа в Иран. Няма български граждани, но не значи, че не ни е мъчно за загиналите“, започна пресконференцията Бойко Борисов по време на Първата сесия на Стратегическия диалог България-САЩ.

Премиерът коментира атаката на Иран над американски бази в Ирак.

Categories:

 | 

 

Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с посланика на САЩ Херо Мустафа, съобщават от правителствената информационна служба. Фокус на разговора бе предстоящата Първа сесия на Стратегическия диалог България-САЩ, която ще се проведе на 8 януари у нас с участието на заместник-държавния секретар по политическите въпроси на САЩ Дейвид Хейл и ръководената от него делегация.

Categories:

 | 

 

Министър-председателят Бойко Борисов полетя на инспекция с хеликоптер.

"Строителство на „Балкански поток“ в участъка от кранов възел Горни Дъбник до кранов възел Селановци, който е с дължина 45,2 км и е разположен на територията на област Плевен", написа Борисов във Фейсбук.

Categories:

 | 

 

Инспекция в последния ден от 2019 година направи премиерът Бойко Борисов. Участъкът, който провери министър-председателят, бе пътя от магистрала "Тракия" към Поморие и Слънчев бряг.

Премиерът бе посрещнат с гайди, сурвачки за внуците и питка от местните жители.

„Ще празнуваме Нова година през май. Тогава се очаква проектът да бъде приключен. Работата върви с пълна пара, както и че времето позволява да се напредне в строежите на магистрали и пътища. Докато се прави не се вижда, после минават и е забравено какво е било“, заяви Борисов.  

Categories:

 | 

 

Премиерът на България Бойко Борисов отново е в Перник във връзка с проблема с водната криза. Рано сутринта Борисов се срещна с кмета на Перник Станислав Владимиров, който днес има и рожден ден, пише Zapernik.com. Празникът си Станката ще прекара заедно с Бойко Борисов в решаването на водните проблеми на града и плана за реализация, свързан с подмяна на водопроводната мрежа в града.

Categories:

 | 

 

ВиК дружествата да се обединят в едно общо държавно дружуство, за да може по-лесно да се осъществява контрол върху инфраструкпурата. Това предложи премиерът Бойко Борисов по време на извънредното заседание на Министерския съвет заради водната криза в Перник.

По-рано днес министърът на икономиката Емил Караниколов заяви, че ще се предприемат радикални мерки за справянето с проблемния язовир "Студена" и с цялостната ВиК инфраструктура в града. Той заяви, че единственото решение е подмяна на цялата система.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби