Борисов

 | 

 

Явор Дачков припомни на българите интервю на Бойко Борисов от 2009 година с думите: "Минало и забравено". Във въпросния материал Борисов в качеството си на столичен кмет обещава, че ще преследва Станишев и Доган до затвора след като научава, че мнозинството в Народното събрание е сформирало специална анкетна комисия във връзка с т. нар "случай Сретен Йосич".

Ето я и публикацията на Дачков: 

Categories:

 | 

 

„Първото ми позлволете да изкажа и своите съболезнования за жертвите в самолетната катастрофа в Иран. Няма български граждани, но не значи, че не ни е мъчно за загиналите“, започна пресконференцията Бойко Борисов по време на Първата сесия на Стратегическия диалог България-САЩ.

Премиерът коментира атаката на Иран над американски бази в Ирак.

Categories:

 | 

 

Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с посланика на САЩ Херо Мустафа, съобщават от правителствената информационна служба. Фокус на разговора бе предстоящата Първа сесия на Стратегическия диалог България-САЩ, която ще се проведе на 8 януари у нас с участието на заместник-държавния секретар по политическите въпроси на САЩ Дейвид Хейл и ръководената от него делегация.

Categories:

 | 

 

Министър-председателят Бойко Борисов полетя на инспекция с хеликоптер.

"Строителство на „Балкански поток“ в участъка от кранов възел Горни Дъбник до кранов възел Селановци, който е с дължина 45,2 км и е разположен на територията на област Плевен", написа Борисов във Фейсбук.

Categories:

 | 

 

Инспекция в последния ден от 2019 година направи премиерът Бойко Борисов. Участъкът, който провери министър-председателят, бе пътя от магистрала "Тракия" към Поморие и Слънчев бряг.

Премиерът бе посрещнат с гайди, сурвачки за внуците и питка от местните жители.

„Ще празнуваме Нова година през май. Тогава се очаква проектът да бъде приключен. Работата върви с пълна пара, както и че времето позволява да се напредне в строежите на магистрали и пътища. Докато се прави не се вижда, после минават и е забравено какво е било“, заяви Борисов.  

Categories:

 | 

 

Премиерът на България Бойко Борисов отново е в Перник във връзка с проблема с водната криза. Рано сутринта Борисов се срещна с кмета на Перник Станислав Владимиров, който днес има и рожден ден, пише Zapernik.com. Празникът си Станката ще прекара заедно с Бойко Борисов в решаването на водните проблеми на града и плана за реализация, свързан с подмяна на водопроводната мрежа в града.

Categories:

 | 

 

ВиК дружествата да се обединят в едно общо държавно дружуство, за да може по-лесно да се осъществява контрол върху инфраструкпурата. Това предложи премиерът Бойко Борисов по време на извънредното заседание на Министерския съвет заради водната криза в Перник.

По-рано днес министърът на икономиката Емил Караниколов заяви, че ще се предприемат радикални мерки за справянето с проблемния язовир "Студена" и с цялостната ВиК инфраструктура в града. Той заяви, че единственото решение е подмяна на цялата система.

Categories:

 | 

 

Премиерът Бойко Борисов се появи изненадващо на строежа на тунела на АМ “Струма“ край Железница, Симитлийско, придружен от зам. регионалния министър Николай Нанков. Работниците не се притесниха, а той ги поздрави. Премиерът сам си управляваше джипа, а на обекта бързо се появи новия лидер на ГЕРБ в Пиринско и евродепутат Андрей Новаков, пише "Труд".

Categories:

 | 

 

Премиерът Бойко Борисов отново подкара мощния си джип. Компания му прави заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков инспектират ремонта на пътя Кричим - Девин. 

От думите му стана ясно, че двамата правят инспекция на третокласният път за Смолян през Михалково, Девин и Стойките.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби