сестри

 | 

 

Сестрите близначки, които родиха чрез секцио в един и същи ден в Русе, се възстановяват добре и очакват да бъдат изписани. 19-годишните Йоана и Ивета от Русе станаха майки на 18 декември, а дъщеричките им проплакаха една след друга – едното момиченце в 12,45 часа, а другото – в 14,05 часа, в Акушеро-гинекологичния комплекс на УМБАЛ „Канев“. „Това е съдба. Не сме планирали да забременяваме по едно и също време, беше неочаквано и за нас, когато разбрахме, че и двете ще ставаме майки. Все пак си мислехме, че едната ще роди по-рано от другата“, разказва Ивета.

Categories:

 | 

 

В нощта на 27 срещу 28 януари преди 13 години две млади български момичета намериха смъртта си. Това се случи след като за първи път в краткия си и невинен живот бяха отишли на дискотека.

Categories:

 | 

 

Полицията откри углавно дело по два члена ("Изнасилване" и "Грабеж") за инцидент, който се случил на 9-ти октомври.

Според местни медии едно момиче, живеещо в къща на улица "9-та Парковая, се обърнало към полицията.

Тя заявила, че непознат престъпник е влязъл в апартамента на сестра й през балкона, а след това отворил входната врата на трима от познатите си.

Categories:

 | 

 

 

На 20 години й е поставена диагноза лупус еритематозус и поради тази причина тя променя начина си на живота . Сега тя изглежда толкова добре, че хората я приемат за сестра, на собствена й дъщеря.

1.1

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби