закуска

 | 

 

 

Как да си приготвите вкусна закуска само за 10 минути?

Не случайно всички казват, че закуската е най-важното хранене и никога никой не трябва да я пропуска.

Нашето предложение, макар и не много здравословно, е страшно вкусно. Гарантираме ви, че всичките ви близки ще я харесат. 

Освен всичко това, нашето предложение се приготвя за 10-на минутки и няма да ви е нужно да губите много време в кухнята сутрин. Предложението е перфектно, ако искате да разнообразите от сандвичите.

 | 

 

 

Закуската е най-важното хранене. Тя трябва да осигурява енергия за първата половина на деня, пускайки червата в работа и настройвайки тялото за добър метаболизъм до вечерта.

Ако закусите лошо, преди вечеря ще почувствате силен глад, неизбежно ще трябва да преядете преди лягане. Това е пътят към метаболитни нарушения и появата на излишно тегло.

Categories:

 | 

 

Закуската е здравословна, но не всяка. Диетолозите събраха информация от цял ​​свят и съставиха списък с храни, които са напълно забранени за ядене сутрин, пише zdrave.to.

Бананите например, съдържат огромно количество магнезий. На празен стомах веществото много бързо се абсорбира в тялото, претоварвайки сърдечно-съдовата система. Всеки цитрусов плод вероятно може да причини киселини, а в някои случаи може да доведе до проявата на сериозни заболявания, като гастрит и язви.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби