обвинения

 | 

 

 

Мис Плеймейт 2019 обвини Криско в измама. Михаела Тодорова заяви, че е била подмамена с фалшива информация, за да участва в новия клип на изпълнителя "Хубаво ти беше", в който тя е главната героиня.

Парчето осмива всички инфлуенсърки, които биха направили чудеса от храброст за няколко лайка в Instagram.

 | 

 

 

Проговори майката на мъжа, обвинен за терорист от Бургас. Мохамед Абдулкадер беше оставен в ареста, въпреки твърденията на защитата му, че не се занимава с тероризъм. Според майка му снимките в униформа и с оръжие са просто поза.

 

Categories:

 | 

 

 

Софийската районна прокуратура обвини Волен Сидеров за извършени две престъпления, определена му е мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 50 000 лева., съобщават от държавното обвинение.

Прокуратурата се самосезира и за закана срещу орган на власт.

Сидеров се е явил в СДВР-МВР, за да му бъде предявено постановление за привличане в качеството му на обвиняем за извършено престъпление.

Categories:

 | 

 

 

Двама служители на "Басейнова дирекция" - Пловдив и един общински съветник издавали разрешителни на животновъди и за незаконни сондажи, като ги насочвали към препоръчана фирма.

 | 

 

 

Шефът на „ТАД Груп“ Иван Тодоров е пуснат от ареста срещу 100 хил. лв. парична гаранция. Решението е взето на 12 февруари от спецсъда, а прокуратурата не е протестирала пред по-горна инстанция, съобщава Бтв.

Така паричната гаранция е влязла в сила. Тодоров е обвинен за ръководител на организирана престъпна група, след теча на лични данни от Националната агенция по приходите през лятото на миналата година.

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби