Горна Оряховица

 | 

 

 

Бързо производство за съставяне на документ с невярно съдържание е започнато в РУ – Горна Оряховица срещу 48-годишна жена от Велико Търново, съобщи полицията.

В понеделник около обяд при проверка на жената, във връзка с обявеното извънредно положение в страната, тя е представила декларация на едно от КПП-та между областния и железничарския град, в която е посочила, че причината за пътуването й към Г. Оряховица е работа.

Categories:

 | 

 

 

Снощи около 19:00 часа едва не се е състояла горнооряховската версия на “Тексаско клане“, след като разярен мъж нападна племенницата си с електрически трион, предаде агенция “Фокус“.

Двамата си спретнали семейна свада с употреба на солидно количество алкохол, когато 36-годишният чичо грабва резачката и замахвайки с нея разрязва ръката на момичето.

Categories:

 | 

 

 

Наркотични вещества и водачи, употребили наркотични вещества установиха служители на полицейските управление в Горна Оряховица. В сряда при провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие разпространението на наркотични вещества в района на пътя за хижа „Божур“ са извършени проверки на три леки автомобила – "Пежо", "Мерцедес" и "БМВ", управлявани съответно от 21, 20 и 19-годишни и на товарен автомобил "Дачия", собственост на куриерска фирма с 20-годишен водач от Г. Оряховица.

Categories:

 | 

 

 

Мъж изпадна в безсъзнание след побой в Горна Оряховица, съобщиха от полицията.

На 1 март в 05:55 часа в полицейското управление е получен сигнал за нарушение на нощната тишина в билярд клуб. Изпратеният на мястото полицейски екип е установил на земята 33-годишен мъж в безпомощно състояние.

Същият е откаран от екип на Спешна помощ в горнооряховската болница в безсъзнание и след преглед е освободен.

Categories:

 | 

 

 

Петра Христова създава оригинални ръчно рисувани дрехи за посветилите се на здравеопазването.

20-годишната Петра Христова от Горна Оряховица решава да внесе повече добро настроение и красота в ежедневието на лекари, медицински сестри и студенти по медицина, като създава уникални ръчно рисувани облекла. Тя разчупва стереотипа на класическите бели одежди с оригинални изображения, идеално пасващи на характера и личността на този, който ги носи.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби