тест

 | 

 

 

Новоразработен тест за коронавирус с форма на близалка се въвежда в някои от австрийските детски градини като алтернатива за прохождащи деца, които не харесват много тампони в гърлото или носа, съобщи АФП.

 

Децата - малко срамежливи - се наредиха в една детска градина във Виена тази седмица, за да бъдат тествани, като упражнението беше отворено за медиите.

 

 | 

 

 

Ще ви покажем един тест, който притежава изумителни гадателски умения. Пригответе си лист и химикал и следвайте следните стъпки:

 

Намислете си число между 1 и 10. Съберете го със същото число. Към полученото число прибавете 10. Разделете получения резултат на две. От крайния резултат извадете числото, което си намислихте отначало ( точка 1).

 

 | 

 

 

Пътниците могат да очакват нови мерки с излизането на авиокомпаниите от карантината заради коронавируса и още по-дълго време, за да се качат и слязат от самолета. 

 

Ще има нови пунктове за проверка на телесната температура, опашки от чакащи хора, които се простират до паркингите, и бариери от плексиглас, изолиращи служители и клиенти.

 

Categories:

 | 

 

 

Предлагаме ви един забавен и лек тест, с който да проверите знанията си по правопис. Прочете внимателно и отговорете на въпросите. 

Ако имате до 3 грешки: Вие сте факир и владеете добре правописа на думите. Поддържайте форма, за да не загубите тренинг.

Ако имате до 7 грешки: Знаете как се пишат правилно доста думи, но и ви убягва правописа на почти още толкова. Трябва да наблегнете на правилата и изключенията в българския език.

 | 

 

 

Тестване по домовете на хора в райони, където се предполага, че има мащабно разпространение на COVID-19, стартира Гърция от днес.

В действие влизат 500 мобилни екипи от специалисти, които безплатно ще тестват населението в районите с предполагаем по-висок риск от разпространение на заразата.

Правителството финансира с 11 милиона евро Националната организация за обществено здраве, която е изпълнител на програмата.

 | 

 

 

Тестът е изключително прост за преминаване. Основното условие е да погледнете снимката и да кажете кое е първото нещо, което виждате върху нея. Съветваме ви да огледате фотоса за повече от 10 секунди, за да има най-добър резултат.

И така! Какво видехте първо?

Categories:

 | 

 

Съществува прост начин за идентифициране на проблеми в сърдечно-съдовата система. 

Това е най-лесният тест, който може да направите в домашни условия. Необходимо е да спуснете дланта си за 30 секунди в студена вода.

След 30 секунди трябва внимателно да се вгледате в пръстите на краката си.

Син или блед пръст на краката ще показва проблем с кръвообращението.

За наличието на проблеми с кръвообращението може да се разбере от кръвоносните съдове, разположени в края на пръстите, на носа или ушите.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби