мис България

 | 

 

"Мис България 2015" Марина Войкова стана майка на момиченце, а благата вест дойде от самата нея чрез снимка на бебето в личния й профил в социалните мрежи, пише show.blitz.bg.

"Добре дошла на нашата малка звезда", написа красавицата и започна да приема десетки честитки и пожелания за най-щастливия миг от живота си.

Това е първо дете за миската и съпругът й Давид Бонев, като двамата все още пазят в тайна какво име са избрали за момиченцето си. 

Categories:

 | 

 

Изборът на 23-годишната софиянка Радинела Чушева за "Мис България'' за 2019 година възбуди много коментари - в медиите и в социалните мрежи. От груби подигравки, през иронични подхвърляния, та дори и до похвали - такива бяха амплитудите в дискусиите. Основна тема бяга пластичните корекции, които тя има по лицето и тялото, пише лупа.

Categories:

 | 

 

23-годишната софиянка Радинела Чушева е ''Мис България'' за 2019 година. След избора ѝ обаче се надигна вълна от негативни коментари, най-вече заради пластичните корекции, които тя има по лицето и тялото. "Емоциите тепърва започват. Очакват ни много позитивни и негативни емоции, пише блиц.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби