кражба

 | 

 

 

Мъж ще лежи в затвора шест години и половина за кражба на бижута. Подсъдимият е на 52-годишен, многократно осъждан, като след изтърпяване на последното му ефективно наказание не са изминали пет години.

 

През септември 2018 г. подсъдимият за кратко живеел с жена в с. Струпец, община Роман. Те се запознали на морето. В къщата с тях живеели и близки роднини на жената. След като двамата се разделили, той напуснал дома й.

 

Categories:

 | 

 

 

10 000 лв., скрити в кутия за обувки, са изчезнали от помещение, ползвано за свинарник в Димитровград. От МВР съобщават, че сигнал за кражбата е подал 30-годишен мъж, който съобщил, че чрез разбиване на входна врата е проникнато в помещението.

Categories:

 | 

 

 

Служители на полицейското управление в Панагюрище установиха двама тийнейджъри откраднали микробус. През нощта на неделя срещу понеделник в РУ-Панагюрище бил получен сигнал от 54-годишен жител на Стрелча.

 

Categories:

 | 

 

 

Нагла кражба посред бял ден в софийска стоматологична клиника. Посещението на неканения гост е записано от охранителни камери. Ясно се вижда как жена, с пълна пазарска чанта, невъзмутимо влиза и спокойно тършува, съобщи Нова.

 

Освен скъпа апаратура, решава да открадне и работното облекло. На тръгване се самопочерпва с топло кафе и хвърля в ужас хигиенистката, която почиства.

Categories:

 | 

 

 

Кражба на над 72 000 лв. от фирмен офис в Свищов бе разкрита от полицията.

 

От проведените в рамките на образуваното досъдебно производство незабавни действия по разследването от полицейски служители от Велико Търново, Свищов и СДВР, и под ръководството на Районна прокуратура-Свищов, е установено, че извършители са трима мъже от София на 23, 41 и 43 години, всички известни на полицията, единият от тях и осъждан, съобщиха от полицията.

 

Categories:

 | 

 

 

45-годишен, криминално проявен, бе задържан в ареста на Пето РУ за извършена кражба.

На 26 април охранител на магазин "Кауфланд" в ЖК "Тракия" съобщил на дежурен оператвна дежурна част в районното управление, че мъж противозаконно е отнел от търговския обект алкохол и машинка за подстригване.

Categories:

 | 

 

 

Хванаха 13-годишно момче за кражба в магазин в квартал Кючук Париж в Пловдив. На 24 март от магазин за хранителни стоки  улица „Н. Карев“ 13 са откраднати сумата от 900 лв, кутии с цигари –различни марки и 10  шоколади. Малолетният крадец се оказал и с предишни криминални прояви. 

Categories:

 | 

 

 

Чистач в столична болница задигна 15 000 лв. служебни пари за заплати и излъга, че са били откраднати. 

37-годишният Роман Димитров подал лъжливия сигнал в 3 РУ на 31 март. Полицаите започнали разследване за кражба.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби