данък

 | 

 

 

Данъкът за коли с газова уредба да се плаща с 50% намаление. Това предлагат депутати от Обединени патриоти с промяна в Закона за местните данъци и такси, която е внесена в парламента. Предложението е намалението да важи за моторни превозни средства с допостима максимална маса до 3,5 тона, произведени или с допълнително монтирана газова уредба, вписата в свидетелството за регистрация на превозното средство.

 

Categories:

 | 

 

 

Ако таксиметров превозвач преустанови дейността си, внесеният предварително данък ще бъде възстановен. При издаването на разрешително впоследствие няма да се плаща такса. Това е една от мерките, които общинският съвет в Бургас гласува днес в подкрепа на бизнеса за периода на извънредно положение, съобщи „Сега”.

Таксиметровият бранш е доста силно засегнат. Не само от Бургас валят сигнали, че шофьори изоставят жълтите коли, защото приходите не могат да покрият наема.

Categories:

 | 

 

Калкулаторът за новия данък за колите в София вече е готов и бе публикуван на сайта на Столична община. „Информационно обслужване” въведе новите параметри в електронния калкулатор, чрез който всеки собственик на МПС в София може да изчисли какъв данък ще дължи за автомобила си за 2020 г.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби