семейство

 | 

 

Коледа ли? За това българско семейство такава няма да има! Те бяха обречени от собствената си държава на!

monitor.bg

Снимка: borbabg.com

Кирил и Румяна Славеви с част от многолюдната си челяд. 

Българско семейство от село Царевец с 15 деца ще посрещне Дядо Коледа без подаръци и без излишни разточителства и глезотии.

Categories:

 | 

 

Във Фейсбук потребители масово подкрепят гневно писмо на 3-членно семейство, адресирано до премиера Бойко Борисов.

В писмото се прави проста сметка на месечните разходи на семейството и се подчертава, че като се тегли чертата, парите не стигат за нищо.

“ТРИЧЛЕННО СЕМЕЙСТВО СМЕ. ОБЩ ДОХОД – 1500 ЛВ.

КВАРТИРА – 250 ЛВ.

ТОК – 100 ЛВ.

ВОДА – 20 ЛВ.

Categories:

 | 

 

Семейство от Славяново съди местното училище, след като детето почина по време на учебната дейност преди две години и половина. 14-годишният Радослав издъхна, след като бе пребит от негов съученик. Впоследствие насилникът беше осъден, но условно. Родителите на Радослав продължават да се борят за справедливост. Във вторник е първото заседание в Окръжния съд в Плевен.

Categories:

 | 

 

Властите в щата Вашингтон съобщиха, че 4-годишни близнаци са се освободили от столчетата си за кола и са излезли сами от катастрофиралия автомобил при пътен инцидент, отнел живота на баща им. 47-годишният Кори Симънс от град Лангли загинал, когато колата с двете му дъщери се катастрофирала в петък.

Членове на семейството разкрили, че момичетата изкачили 61 метра от пропастта и излезли на пътя на 55 км северно от Сиатъл.

Categories:

 | 

 

Натъкнахме се на историята на Петър и Ани чрез наш приятел – Ники.

Ники работи с глухите в Пловдив вече 18 години и ни запозна лично с влюбената двойка, която само преди шест месеца стана семейство. От тях лъха обич и с усмивка на лице ни разказаха за трудностите, през които са преминали и продължават да преминават заедно.

Историята на Петър и Ани

Categories:

 | 

 

 

Днес благодарение на достиженията на научно-техничния прогрес можем да пътешестваме по всички страни, да общуваме с тези, които живеят на хиляди километри от нас.

И все по-често четем истории за това как различни по националност и вероизповедание хора свързват съдбите си. Живеят щастливо. И кое е странното? Все пак любовта няма граници.

Categories:

 | 

 

Семейство е на косъм да загуби децата си заради мизерия в дома, който обитават. Семейството е 9-членно и е без ток от три месеца. Условия в дома им са повече от потресаващи, съобщава Нова телевизия.

Подът и тавана имат спешна нужда от ремонт. Трябва да се оправят стените, електрическата инсталация. Трябва да се сменят и електроуредите. Семейство е в това положение от 1994 година, когато са пострадали при тежки наводнения.

Categories:

 | 

 

Съпружеска двойка от руския град Волгоград в течение на няколко месеца е изнасилвала собствената си 12-годишна дъщеря. За престъплението стана известно в хода на планов медицински преглед на момичето при гинеколог.

В полицията съпрузите заявили, че са действали само в интерес на детето. Местни медии съобщават, че сигналът до полицията бил подаден от гинеколога, прегледащ шестокласничката.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби