Борис Бонев

 | 

 

 

Общинският съветник Борис Бонев призова Столична община да спре поръчката за нови луксозни автомобили. Основателят на „Спаси София“ гневно отбеляза, че е „цинично по време на икономическа криза, когато важни градски проекти биват орязвани, администрацията на кмета да закупува скъпи и мощни автомобили зa 540 000 лв.“

 | 

 

 

Независимият общински съветник Борис Бонев е внесъл доклад в Столичния общински съвет за затваряне на пл. "Света Неделя" за автомобили, считано от 1 май. В него, той предлага паркингът пред хотел "София Балкан" да бъде премахнат, за да може пешеходците безопасно и безпрепятствено да минават между най-натоварената метростанция в града и основната пешеходна зона - бул. "Витоша", съобщиха от пресцентъра на "Спаси София".

 | 

 

 

В бюджета на София липсват реформи и приоритети. Тази позиция изрази пред БНТ общинският съветник Борис Бонев.

Нищо няма да се случи с кварталите на София, по мнението му. За него проблемът е в липсата на административен капацитет да се случат проектите в столицата. Няма реформи, отново заяви Бонев. Собствените приходи на общината са малки, изтъкна той. Средствата в бюджета на София не се разходват целесъобразно.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби