новородени бебета

 | 

 

 

От началото на обявената пандемия от коронавирус в родилното отделение на пернишката болница са се родили 20 бебета. Те и майките им са изписани и са се прибрали в домовете си живи и здрави. Това съобщи началникът на гинекологично отделение към МБАЛ „Рахила Ангелова“ доктор Ивайло Лазов, пише "За Перник".

Заради заплахата от новия коронавирус хигиената в родилното отделение е засилена в пъти, въпреки че винаги дезинфекцията е била на ниво, твърди Ивайло Лазов.

Categories:

 | 

 

 

88 бебета се родиха в една от пловдивска болница от 13 март, когато обявиха извънредно положение в страната във връзка с ограничаване разпространението на коронавирус. 43 от новородените са момиченца, кавалерите са 45. Сред бебетата има една двойка близнаци. Момченцата са се родили в 32-ра седмица от бременността с поднормено тегло – 1400 и 1650 грама.

Categories:

 | 

 

 

Шестнадесет бебета се родиха на днешния празник на влюбените в УСБАЛАГ „Селена“. Истинско женско царство се случва под покрива на специализираната болница, след като дванадесет момиченца и едва четири момчета проплакаха под покрива й днес. Три двойки се сдобиха с близнаци – двоен подарък за празника.

Първата дамска двойка близначки проплака в 8.56 часа. Двете момиченца са с перфектни мерки от 3050 и 3360 гр. и 47 и 49 см. Девойките са подранил подарък за рождения ден след броени дни на майка си Силвия.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби