къща

 | 

 

Как семейство се озова в ситуация да пробива бетонни плочи, за да влезе в собствения си дом? Причината - съдебно решение събаря само половината от къщата, съобщи Нова.

Как ще срутят спалнята само до средата?

Семейство Сеизови изпадат в необикновен капан.

След принудително изпълнение на заповед за премахване на незаконен строеж.

Представете си мъж, който здраво върти железен лост, и се опитва да пробие дупка на средата на гаража си. Но, не за да изкопае канал за смяна на маслото на семейната кола, а за да прокопае тунел към хола на дома си.

Categories:

 | 

 

Прекарваме половината от денонощието средно в жилището си. Има хора, които дори не излизат от дома си в продължение на дни.

Какво се случва с тялото и здравето на жените, които ядат сланина

Всичко, което ни заобикаля в жилището ни, се отразява на здравословното ни състояние. Има три основни заплахи в дома, които могат да предизвикат сериозни проблеми и трябва да се отървете от тях.

Премахнете ги незабавно и ще видите как животът ви започва да се променя към по-добро и как здравето ви става по-крепко.

Categories:

 | 

 

Наскоро попаднах на едно списание, в което пишеше как още от древността хората съвсем бързо и лесно са привличали парите, щастието и радостта в дома си.

Така освен това те са пъдели и лошата енергия от жилището си, а всичко отнемало секунди. Оказва се, че всички притежаваме нужното в дома си, но не сме и подозирали за свойствата му.

Древните вярвали че дафиновият лист носи успех, и изпълнява желанията. Той пази уюта в дома, има силна енергия и се използва за почистване на жилището заради силната си енергия.

Categories:

 | 

 

Галена и Галин се нанасят в уникален палат за 3 млн. лева с 11 спални! 8 години след старта на строителството на мястото с уникална панорама в кв. „Картала” на Велико Търново най-голямата къща в централна Северна България ще има елзахранване. Имотът е с умопомрачителната площ от 1900 кв. метра и има 11 спални, както и гледка без аналог. Сградите са глътнали над 3 млн. лв. Собственост са на бизнесмена Галин Анастасов и съпругата му – певицата Галена.

Categories:

 | 

 

 

Богат баща показва на сина си как живеят бедните. Неговата реакция? Бащата остава безмълвен!

Един много богат баща завежда сина си на екскурзия в страната, с единствената цел да покаже на сина си какво е да си беден. Те прекарали няколко дни и нощи във фермата на едно много бедно семейство.

След като се върнали от пътуването, бащата попитал сина си, дали му е харесало пътуването.

Categories:

 | 

 

В канадския гр. Олбан, разположен в канадската провинция Онтарио се е случил необичаен инцидент. Камион е излетял от пътя при произшествието и се е... "облегнал" върху крайпътна къща, съобщава baytoday.ca

Куриозният случай е бил запечатан от видеорегистратора на автомобил, който се е движел зад камиона. На кадрите се вижда как тежката машина се отклонява от пътя поради някаква причина и чудодейно се стоварва върху сградата. Веднага след това шофьорът изскача от кабината си и не изглежда ни най малко пострадал при инцидента.

Categories:

 | 

 

На 16 август в 21.30 часа видинчанин съобщил в полицията, че малко по-рано същата вечер в стая на наследствената си къща в Антимово открил разложен труп, пише новини.бг.

Мъжът разказал, че от дълго време не е посещавал имота и преминавайки през селото решил да го нагледа. Дежурна оперативна група незабавно посетила местопроизшествието и извършила оглед.

Разследващите установили, че се касае за мумифициран труп, вероятно на лице от мъжки пол, с неустановена към момента самоличност.

Categories:

 | 

 

Лудия репортер Даниел Петканов и жена му Александра вече са съседи на Слави Трифонов. Както  Lupa.bg писа, от няколко месеца младото семейство живее в тузарския пернишки квартал „Делта Хил“, популярен като „Бевърли Хилс“ – кварталът на богатите, където палат има и Дългия.

Повече от 200 000 лева е глътнало само обзавеждането на къщата. Двойката купи къщата малко след участието им във „ВИП Брадър“ през 2017-а, като според слуховете са платили над 300 000 лева за сградата, пише „Галерия”.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби