дневен хороскоп

 | 

 

 

Овен

 

Много е вероятно днес да се срещнете с човек, за когото мислите отдавна и е на голямо разстояние от вас. Необвързаните може да създадат стабилно приятелство с някой, който е живял или в момента живее в чужбина.

Дайте си малко почивка от стреса и напрежението. Ако не ви идват идеи и тъпчете на едно място, значи трябва да поспрете и да си поемете глътка въздух.

 

 | 

 

 

Овен

 

Днес може да осъзнаете, че всичко което сте вложили от себе си за връзката ви, вероятно е просто една утопия. Ще се наложи да се сблъскате с действителността.

Върнете се крачка назад и прегледайте отново проекта върху, който до сега сте работили. Ще откриете някои дребни грешки и вероятно ще ви хрумнат нови допълнения, които да направят работата ви още по-впечатляваща.

 

 | 

 

 

Овен

 

Този ден е време за празнуване. Ще откриете, че проблемите, свързани със стресовите семейни въпроси, най-накрая се изясняват.

Има вероятност емоциите да надделеят, това вероятно ще забави работния процес, затова се предържайте стриктно към работния си план, за да постигнете целта си.

 

Вашият творчески дух ще ви помогне да преодолеете всяка финансова загуба. В крайна сметка, ще имате няколко печеливши идеи.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Семейните двойки ще намерят смелост да си кажат какво наистина мислят един за друг. В противен случай една скандална ситуация, може да доведе до разруха на семейното огнище.

Носенето на андалузит дава сили на тийнейджърите за преодоляване на наболелите в тази възраст проблеми и изграждане на усет за самоопределяне и самостоятелност. Препоръчва се минералът да контактува директно с кожата.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Изключително благоприятен и романтичен ден ви очаква в сектора любов. Някой от вашите близки приятели може да изрази романтични чувства към вас и навярно ще останете приятно изненадани.

Риолитът е кристал, който ще разширява вашите възприятия и ще ви помогне да видите нещата в нова светлина. Работата с риолит ще ви съдейства, да се почувствате по-оптимистични и вдъхновени днес.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Не си мислете, че всичко днес ще се случва под ваш контрол, буквално с едно щракване на пръстите. Вероятно, ще изпаднете в ситуация, в която партньорът ви няма да успее да изпълни всичките ви очаквания и желания.

 

Днес, ще сте движещата сила на екипа ви. Инициативността ви и силното ви желание да стигнете до същността на проблемите, ще бъде вашето преимущество. Не се притеснявайте да изкажете мнението свободно.

 

 | 

 

 

Овен

 

Погледнете на нещата в дългосрочна перспектива, дали вашето партньорство се движи по правата, по която желаете. Не се отказвайте от идеята. Ако сте самотни, предстои ви още един безплоден ден, що се отнася до намирането на любов.

Много е вероятно днес да възникне спор между вас и някой ваш колега или клиент. Опитайте се да защитите фирмените ви интереси, без да сте груби и без повишаване на тон.

 

 | 

 

 

Овен

 

Ще се наложи да намерите свободно и спокойно време, за да освежите енергията си и да се върнете към малките радости от живота, които ви правят щастливи.

Време е да започнете да правите нещо ново. Опитайте се да намерите нови физически упражнения, които да правите, за да се преборите с емоционалният стрес, който чувствате.

 

Телец

 

Опитайте се да мечтаете по-малко и слезте на земята. Забавете темпото в ежедневието си и това ще ви помогне да се отпуснете още повече.

 

 | 

 

 

Овен

 

Влюбените и семейни двойки могат спонтанно да вземат решения, които не са съобразени със стандарта на любовта. Бъдете особено внимателни днес, защото любимият ви човек би могъл да се подплаши и да загуби афинитет към връзката ви.

Не може само вие да сте прави и всезнаещи, има очевидни неща, които не можете да подценявате, само защото са очевидни, така че определено трябва добре да помислите над его-то си днес. Ще имате достатъчно време, за да се справите в работата си, ала бъдете смирени в правотата си.

 

 | 

 

 

Овен

 

Най-лошото решение, което може да вземете днес е да се оплаквате и нервничите пред половинката ви. Не давайте поводи за конфликти.

Перспективите ви днес ще бъдат много по - добри. Възможно е повишение на работната ви позиция. Може да се наложи да поемете важни отговорности в кариерата.

 

Денят ви гарантира финансова стабилност, може да помислите за някои големи покупки. Това може да бъде покупка на имот или покупки на така мечтаните артикули за дома.

 

Телец

 

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби