дневен хороскоп

 | 

 

 

Овен

 

Навярно, ще се насладите на този романтичен ден и времето, което ще прекарате заедно. Поддържането на дългосрочни чудесни отношения, ще бъде ваш приоритет през този ден.

Изглежда, ще възникнат перипетии на работното ви място, а тази ситуация може и да ви обезсърчи. Опитайте се да не усложнявате ситуациите, а да укрепите взаимоотношенията ви с колегите.

 

Вероятно, ще сте доста ангажирани и преуморени, но ще спечелите допълнителни средства, които ще се отразят освежаващо на бюджета ви.

 

 | 

 

 

 

Овен

 

Романтичният ви живот вероятно ще е вълнуващ, както никога до сега. Някои от вас сериозно да обмислят, дали да се ангажират в дългосрочен план. Някои от членовете на семейството ви ще поискат повече пари днес и ще се опитат да компенсират по-големите разходи с ограничения през следващите дни.

Телец

 

 | 

 

 

Овен

Колкото повече упорито обичате, толкова повече ще искате да контролирате партньора си. Така само ще накарате конфликтите да вземат връх днес.

Има голяма вероятност да постигнете бърз напредък във финансовата сфера. Това може би ще се дължи на позитивният ви подход и стратегическите способности.

Вероятно няма да сте в добро настроение. Денят ще започне с някакви негативни мисли. Със завишаването на негативизма, здравословното ви състояние би могло да се влоши.

Телец

 | 

 

 

Овен

 

Ако сте самотни, оставете миналото зад гърба си и си дайте шанс да се запознаете с нови хора. Ще срещнете сродната душа точно когато най-малко го очаквате.

Затвърдете позицията си на лидер и човек, на когото може да се разчита във всяка една ситуация. Стремежът ви към успех в работата ви, ще очарова колегите и шефовете ви.

 

Опитайте се да избягвате всякакви нежелани спорове и конфликти, защото може да загубите изключително важни клиенти, което от своя страна ще се отрази на финансовото ви състояние.

 | 

 

 

Овен

 

Ако не отстоявате собствената си позиция и не настоявате да стане това, което вие искате, то партньорът ви може „да ви се качи на главата“ образно казано. Бъдете строги и справедливи.

Приятелството с колегите ви ще е ключово днес. Колкото близки сте с хората, с които работите, толкова по-гладко ще върви работата ви и продуктивността ви ще расте.

 

 | 

 

 

През тази седмица времето през повечето дни ще бъде топло за сезона, но сутрин на много места в низините и котловините ще има мъгли.

 

Днес ще се появи слаб вятър от югозапад. Минималните температури ще са от минус 1 до плюс 4-5 градуса.

През деня ще бъде ясно със съвсем слаб вятър. Дневните температури ще бъдат от 12 до 17 градуса.

 

Categories:

 | 

 

 

Овен

 

Ще получите цялата подкрепа, която ви е необходима за преодоляване за евентуална предстоящата криза. Не се колебайте да се опрете на половинката си, тъй като ще получите пълно разбиране и съпричастност.

 

Навярно, ще сте разстроени от нещо и едва ли ще бъдете с необходимото настроение за работа. Мнозина от вас ще бъдат склонни да игнорират работните си отговорности. Ще трябва доста да се постараете, особено днес.

 

 | 

 

 

Овен

Нещата ще се подобрят за почти всичките семейни двойки, тъй като може да прекъснете  напрежението във вашата връзка и да се приближите по-близо.

Звездите съветват да не се поддавате на спонтанни желания и да не вземате импулсивни решения. Новите идеи най-добре ги оставете за по-добри времена.

Възможно е, някои от вас да получат неочаквани предложения за допълнителни доходи през този ден. Това ще ви помогне да избегнете финансовото напрежение в близко бъдеще.

Телец

 | 

 

 

Овен

 

Очаква ви разнопосочен ден, изпълнен със сложни заплетени ситуации, но и приятни моменти, които ще ви доставят голямо удовлетворение. Някои неочаквани събития, вероятно могат да предизвикат противоречиви емоции да се завихрят в сърцето ви, но само за кратко.

След това ще възцари спокойствие и ще можете да се насладите на релаксиращи и много пълноценни часове. Предстоят ви важни промени, които ще откриете през следващата седмица.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Възможно е да възникнат някакви противоречия с партньора ви днес. Навлизате в нов емоционален етап от връзката ви и проблемите ще започнат да излизат на преден план.

Не бързайте да си придавате важност, преди да сте сигурни, че сте успели в това, над което сте работили. Бъдете по-скромни, докато не излязат крайните резултати.

 

Изглежда, че нищо не може да развали финансовият ви статус в момента. Ако избягвате емоционалните покупки, то със сигурност ще се справите добре с управлението на парите ви.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби