дневен хороскоп

 | 

 

 

Овен

 

Вашата мистичност днес ще е десет по-изявена от останалите хора, така че с лекота ще впечатлявате любимият ви човек. Покажете вашата любов и преданост и задълбочете настоящата си връзка. 

 

 

 

Ще ви е нужна малка разходка извън работното ви място, за да се заредите с нови сили за работа. Ако нямате тази възможност, то поне се разходете извън сградата, в която работите в обедната ви почивка.

 

 | 

 

 

Овен

 

Избягвайте всякакви спорове и скандали с любимия си човек. Венера едва ли ще ви бъде фен през този ден, тъй като трудно ще контролирате своите емоции, а това определени води до конфликти.

 

Въоръжете се с упоритост и търпение на работното си място днес. Така ще затвърдите своите позиции като продуктивни и старателни професионалисти, а това определено ще бъде забелязано.

 

 | 

 

 

Овен

 

Очаквайте дъга от романтични копнежи в любовен план. Ще се насладите на една романтична атмосфера с вашия любим човек. Предизвикайте половинката си да се почувства обожавана и значима.

 

Напрежението, което се е натрупало във вас, най-вероятно ще излезе на повърхността през този ден. Не обвинявайте колегите си за вашето лошо настроение и не си го изкарвайте на другите.

 

 | 

 

 

Овен

 

Не се опитвайте да упражнявате контрол над чувствата на партньора ви и да властвате във връзката ви. Това може само да ви навреди и да разочарова половинката ви. Въздържайте се от съвети и наставления.

 

Днес, ще сте в хармонични отношения с колегите ви и разговорите ви ще вървят добре. Лесно ще спечелите хората на ваша страна, за да направите пробив в кариерата ви.

 

 | 

 

 

Овен

 

Можете да бъдете любов с цялата светлина и топлина, която имате вътре, но със сигурност няма да се спрете в мрака, в очакване да бъдете разбрани.

 

Препоръчително е да страните от всякакви дейности свързани със стрес и силно нервно напрежение днес. Някои от вас с лабилна нервна система може да усетят симптомите на паник-атаки. В такива ситуации използвайте чай от маточина, глог или мента. Избягвайте употребата на силни успокоителни медикаменти.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Вероятно днес ще почувствате като някакво разстояние между вас и вашия партньор. Тази бездна може би е от някакво самодоволство, което идва и от двама ви.

 

Вашите работодатели навярно ще останат доволни от това как се справяте с работните задачи. Опитайте се да бъдете по-концентрирани, оставяйки настрани личните си въпроси, които само ще попречат на работата ви.

 

 | 

 

 

Овен

 

Ще имате известни проблеми, които биха могли да компрометират вътрешния ви баланс. Най-вероятно ще възникнат от разговори свързани с членове на вашето семейство или с любимите.

 

Изглежда, не всичко, което получите като работни задачи ще е по вашите сили. Ако нещо е извън вашите компетенции се допитайте до колега или просто кажете, че не сте в състояние да се справите сами.

 

 | 

 

 

Овен

 

Колкото и много работа да имате, не пренебрегвайте домашните си ангажименти, семейството е на първо място. Също така обърнете особено внимание на своите родители.

 

Очертава се доста натоварен работен ден. Много е важно да се придържате стриктно към предварителния график, без да показвате на колегите си, колко усилия ще ви коства това.

 

 | 

 

 

Овен

 

Опитите ви да получите всичко, което искате от връзката ви, днес може да се увенчаят с успех. Проведете разговор с партньора ви и обсъдете всички промени, които смятате да въведете в отношенията ви. 

 

 

 

Въздържайте се от правенето на дългосрочни планове и въвеждането на каквито и да е промени, докато не ви се изясни бъдещото развитие на фирмата, за която работите. Изчакайте с мащабните планове.

 

 | 

 

 

Овен

 

Очертава се тенденцията да действате необмислено, без да се вземат предвид последствията, които може да доведат до големи спорове и конфликти. Затова изкарайте вашите странни или опасни желания от системата си по безопасен начин, без да разстройвате останалите.

 

Денят е благоприятен и може спокойно да приключите с работните си ангажименти. Въпреки това този ден може да ви се стори твърде натоварен.

 

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби