сводник

 | 

 

 

По споразумение на Районна прокуратура – Разлог със защитата на подсъдимия И.Г. му е наложено общо наказание от една година „лишаване от свобода" с четиригодишен изпитателен срок и глоба в размер на триста лева за извършени от него престъпления по чл. 159а и по чл. 354а, ал. 5 от НК.

 

Categories:

 | 

 

 

Окръжният съд в Разград промени мярката за неотклонение на мъж, обвинен в трафик и свеждане към проституция, съобщиха от съдебната институция.

Спрямо разградчанина са повдигнати обвинения за тежки умишлени престъпления извършени в периода от май 2019 г. до февруари 2020 г. в Силистра и Разград. Съдът е счел, че от събраните до този момент показания на свидетели, може да се направи извода, че мъжът е извършил деянията, в които е обвинен.

Categories:

 | 

 

 

Поне десетина момичета се навъртали около сводника Меди, който е от Сандански

Новоизлюпената чалга „звезда” Меди се издържа със сводничество. Това се твърди в сигнал, подаден до МВР от хора от близкото обкръжение на рома. По-малкият брат на чалгаджията въртял същия „бизнес”, пише Lupa.bg.

Поне десетина момичета се навъртали около сводника Меди, който е от Сандански. Говори се, че няколко от тях заработват в  Англия, където роднини на Меди, емигрирали на Острова, ги наглеждат, за да не сгрешат при отчитането на процента от печалбата.

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби