КПП

 | 

 

 

Със заповед на здравния министър Кирил Ананиев се въвежда облекчено преминаване през КПП-та на областните градове. Като причина за пътуването вече ще може да е необходимост от полагане на грижи за роднини или близки, както и снабдяване със стоки от първа необходимост.

От здравното министерство изреждат всички случаи, в които хората ще бъдат допускани да преминат през КПП на областен град:

Categories:

 | 

 

 

По инициатива на кмета на Пловдив - Здравко Димитров от няколко дни за дежурните полицаи на временните КПП-та се осигурява храна два пъти дневно. Става дума за около 200 служители на реда на ден. Също по негово разпореждане ОП „Чистота“ са оборудвали постовете с химически тоалетни, чешми с дезинфектант и кошове за отпадъци.

Доброволно формирование „Пловдив 112“ от вчера започна да раздава чай на дежурните на 13-те пункта, разположени на входно-изходните артерии на града.

Categories:

 | 

 

 

Декларацията за преминаване на КПП в областните градове бе обновена.

След анализ на ефективността от първите 3 дни на функциониране на контролно-пропускателните пунктове /КПП/ в областните градове и на получените запитвания и препоръки от граждани, както и с цел предотвратяване на злоупотреби, бланката се обновява.

Променя се формата на декларацията за пътуващите. Новата бланка е публикувана на сайта на МВР www.mvr.bg.

Categories:

 | 

 

 

Фургон, сандвичи и топли напитки са осигурени за полицаите, които работят на денонощното КПП на входа на кв.“Шести“ в Нова Загора, съобщиха от местната администрация.

Categories:

 | 

 

 

Движението през контролно- пропускателните пунктове в Пловдив се извършва нормално и без напрежение. Това съобщиха от МВР след първия работен ден с новите по-затегнати мерки.

Categories:

 | 

 

 

Километрични опашки, изнервени шофьори и хора, които закъсняват за работа - така изглежда един от изходите на Пловдив - този към Карлово, Хисаря  и магистрала "Тракия".

Проверката на документите се извършва бавно и само от един полицай. Оттам започва една от най-големите индустриални зони в Южна България - икономическа зона "Тракия", в която има над 150 фирми.

Categories:

 | 

 

 

За да се избегнат излишни струпвания и опашки от граждани пред общините и гишетата на дирекция „Български документи за самоличност“ за смяна на адрес и отразяването му в личните карти, МВР в спешен порядък ще изготви нова бланка.

Тя ще служи за представяне пред контролно-пропускателните пунктове в областните градове, които бяха изградени във връзка с изпълнението на заповедта на министъра на здравеопазването, с която се въвеждат нови противоепидемични мерки от 21 март 2020 г.

Categories:

 | 

 

 

Сребрист Фолксваген не спря на контролно-пропускателен пункт в столицата. Интересното е, че моментът бе запечатан на живо в ефир.

Полицай се опита на спре водача на автомобила, но без успех.

Не става ясно каква е причината шофьорът да избегне проверката...засега.

Categories:

 | 

 

 

Блокадата на Пловдив вече кара хората да търсят други начини за влизане в града. Нарушители са опитали да влязат в града по черни пътища, но са били задържани, информират от полицията.

От ОДМВР Пловдив посочиха, че на КПП ще се пропускат товарни МПС, автобуси на градски транспорт, линейки, хора за хемодиализа и други специализирани автомобили. Също така болни, бременни и крайно нуждаещи.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби