вечерен час

 | 

 

 

Гърция стана поредната европейска страна, която наложи вечерен час в опит да овладее разпространението на коронавируса, съобщи БНТ. 

 

Ограничението започва 30 минути след полунощ и продължава до 5 сутринта. Вече две трети от населението на Франция също трябва да спазва подобно ограничение. Заповед за вечерен час има и в Северна Италия - за Милано и района на Ломбардия.

Categories:

 | 

 

 

От утре влиза забрана за излизане на непълнолетни хора по улиците на Община Гоце Делчев без основателна причина.

 

Забраната важи за времето от 21.00 ч. вечерта до 6.30 ч. сутринта в рамките на 14 дни. Позволено е само излизането до аптека, хранителен магазин или за посещение при личен лекар.

 

Categories:

 | 

 

 

В трите най-големи града в Турция властите отново наложиха едни от най-строгите мерки срещу разпространение на коронавируса. Задължително е носенето на маски, предстои да бъде въведен полицейски час по време на студентските изпити, за да предотвратят разпространението на заразата.

 

 | 

 

 

Вечерният час в Стара Загора бе отменен 6 дни, след като бе въведен. Неговата отмяна даде отговор на въпроса как вярващите ще отидат без проблеми на църква в нощта на Възкресението Христово. Препоръката обаче е да си останат вкъщи.

Categories:

 | 

 

 

Българският лекарски съюз /БЛС/ предлага да се наложи пълна карантина на възрастните хора и да се въведе задължителен вечерен час на територията на цялата страна. Това съобщиха от пресслужбата на съсловната организация.

Categories:

 | 

 

 

От днес в Чирпан се въвежда вечерен час във връзка с контрола и превенцията срещу коронавируса. Това потвърди за Нова тв Ивайло Крачолов.

Вечерният час е от 19 часа. 

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби