пробация

 | 

 

 

Районният съд в Пловдив одобри споразумение между прокуратурата и пловдивчанин, който е нарушил заповедта на министъра на здравеопазването по време на извънредното положение, информира "Трафикнюз".

Обвиняемият е извършил престъпление, като е нарушил мерки, издадени против разпространението или появяването на COVID- 19. Той е допуснал и обслужвал клиенти във фитнес-зала в Пловдив, въпреки че е следвало да преустанови посещенията в нея.

Categories:

 | 

 

 

Районен съд – Пловдив одобри споразумение, постигнато между Районна прокуратура и обвиняемия и упълномощения от него адвокат, за решаване на делото и прекратяване на наказателното производство по реда на чл. 381 вр. чл. 357 ал.1т.4пр.2 от НПК, като страните постигнаха съгласие за следното:

Мъжът е осъден за това, че на 26 март 2020 г. е нарушил мерки, издадени против разпространението на COVID-19, докато е бил под карантина, с предписание от РЗИ – Видин.

Categories:

 | 

 

 

Пробация от една година или глоба от триста до хиляда лева за медици, отказали помощ на болни и родилки по време на епидемията без основателна причина. Това са част от промените, които парламентарната правна комисия прие днес с 15 гласа "за" и 7 "въздържали се" в проекта на закон за извънредното положение.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби