ОЩЕ АСТРОЛОГИЯ

 | 

30-ият слънчев ден е ден на Божията благодат. Препоръчва се в последният ден на слънчевият месец да се отдаде почитание на Духовните Учители и Духовното Учение. Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение.

 | 

Всички знаем, че има генетична връзка, която до голяма степен определя дълголетието при някои хора. Много столетници могат да се похвалят със свои родственици, които също са достигали до преклонна възраст.

 | 

28-ят слънчев ден е на земните тайнства. Това е тежък ден, когато от Земята започват да излизат нечисти Духове. Той е подходящ за алхимия, за откриване на тайни, за споменаване Душите на починалите. По усещанията на тялото днес може да се съди за състоянието на човешката душа, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за tribune.bg.

 | 

От една страна много срамежливи и спокойни, а от друга, могат да бъдат много ексцентрични и енергични. Става дума за зодия Водолей . И в двата случая става дума за дълбоки мислители, които искат да помагат на други хора.

 | 

Най-силната зодия
Може и да се изненадате, но това е зодия Риби. Да, тези романтици с нежни души всъщност са и най-силните характери, събрали много мъдрост под воала на емоцията. Защото, каквото и да става, те може да се огъват, но никога не се чупят!

 | 

Има хора, които притежават специални умения и способности. Според някои това е дар, според други по-скоро проклятие, но тези свръхестествени умения позволяват на своите притежатели да усещат и виждат света по различен начин, да виждат невидимото и да усещат неосезаемото.

 | 

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
През идната седмица едва ли ще се изправите пред някакви по-сериозни пречки или проблеми.

 | 

Топ астроложката Алена с хороскоп за днешния ден - ето какво я чака всяка зодия: 

ОВЕН

Посъветвайте се с хора, които искат да ви помогнат да разрешите проблемите си.

 | 

Любовта и зодиите са свързани, важно е да знаем какво да очакваме от човека до нас. Засечете вашата зодия и зодията на човека до вас, за да видите колко сте съвместими и каква ще бъде вашата връзка. Кое е вашето число и какво открихте зад него?    

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби