ХОРОСКОП

 | 

 

 

Овен

Днес не допускайте намеса в работата си. Дори да имате нужда от помощ, знайте, че рискувате да ви излезе през носа.

Телец

Това е ден, в който трябва да спазвате правилата. Не закъснявайте за срещи и не отивайте никъде без покана.

Близнаци

Днес не очаквайте много от хората. В крайна сметка всеки дава, колкото има в себе си.

Рак

 | 

 

 

Овен

Този ден може и да не ви донесе най-приятните очаквания. Вероятно някой ще ви каже истината в очите, която е болезнена за вас. Или друг умишлено ще започне да се подвизава в недостатъците ви. Такива ситуации ще са от полза за вас, за да стъпите здраво на земята.

„Дадох всичко от себе си. Не знам какво още да направя“ - „Дарджийлинг ООД“

Телец

 | 

 

Овен

Огромна роля за постиженията ви днес имат родителите ви. Хубав ден да погледнете навътре и съвсем практично да потърсите ценните неща, които ви донесе януари и да си дадете сметка какво очаквате от февруари. Бъдете методични, целенасочени, осъзнати.
    
Телец

 Днес е ден за край и ново начало. Свършва януари, утре започва февруари. Идеален момент да решите какво искате и как ще го постигнете. Бъдете отворени за компанията на други.
    
Близнаци

Categories:

 | 

 

Овен

 Идеален ден за приключване на започнатото. Ще прозирате мотивите, движещи събитията и това може да ви направи прекалено самоуверени, а не бива. Винаги има още един пръст, който не забелязвате - Божествения.
    
Телец

Великодушни и щедри, днес ще сте радост за всички. Ще съумявате да направите щастливи онези, които се докоснат до вас, направо богопомазани ще се чувствате.
    
Близнаци

 | 

 

Овен

 Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Това е добре за представянето ви в обществото, но дали е добре за самите вас. Давате ли си сметка какво искате самите вие.
    
Телец

 Интуитивно усещате как да се справите с проблемите. Сякаш щастието бди над вас. Това е прекрасно, но не злоупотребявайте с него. А и не бъдете твърде самоуверени, все пак Господ има последната дума.
    
Близнаци

 | 

 

Овен

Твърде непостоянни ще сте днес и лесно ще избухвате за дреболии. Най-добре да се вгледате в себе си и да си дадете сметка какво искате, вместо да се влияете от чуждото мнение. Просто следвайте инстинкта си.
    
Телец

Изкушавате се да казвате неща, които някой ви е доверил, само за да се харесате на друг човек. Дали е почтено, не предавате ли доверието на човек, който ви вярва?
    
Близнаци

 | 

 

Овен

 Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Желанието ви да помогнете няма да бъде оценено по достойнство. По-добре се занимавайте с онова, което наистина ви радва.
    
Телец

 Внезапното желание да промените нещата около вас по сила и изтощителност ще прилича на пристъп от радикулит. На околните ще смятат, че им е провървяло, ако при вашите пристъпи разрушите единствено собствения си дом.
    
Близнаци

 | 

 

 

Овен

Препоръчително е да прекарате денят максимално ярко и динамично. Всяка минута свободно време, която е положителна и насърчителна, е добре дошла. Можете да забравите за бизнеса в полза на романтиката. Опитайте се да запазите тази уникална атмосфера, и не я зареждайте с лоши мисли. Вечерта е най-доброто време да направите крачка към своите мечти.

Телец

 | 

 

Овен

Настроенията ви ще са променливи, ще реагирате главно емоционално. Ще се повиши апетитът ви, така че бъдете по-внимателни в похапването, особено по обяд. След обед ще сте по-лениви, хубав момент да си купите някои полезни неща.
    
Телец

Денят днес може да ви предложи доста интересни неща, стига да сте готови да приемете предизвикателствата. Не се впускайте в безкрайни спорове за политика, има къде-къде по-вълнуващи теми за разговор.
    
Близнаци

 | 

 

Овен

Днес ще бъдете направо неприлично разсъдливи и практични. Не си струва да сте чак толкова старателни, спомнете си и за радостите в живота. Ако не ги намирате – създайте ги.
    
Телец

Днес ще бъдете необикновено красноречиви и удивителни, така че насрочвайте срещи и разговори. Успехът ви е в кърпа вързан, дръжте го. Не забравяйте да чуете гласа на интуицията.
    
Близнаци

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби