родители

 | 

 

 

Полицията издирва бившия затворник Стефан Петров Чолаков, след като преби майка си и баща си, за да им вземе последните пари, съобщи Флагман.

 

В момента служители на Първо РУП Бургас дирят побойника в ромското гето на Бургас Кумлука. Предполага се, че се е скрил при приятели.

 

Categories:

 | 

 

 

Проектът "Родители в заетост" продължава, припомнят от социалното министерство в информация за мерките, които продължават да действат и след края на извънредното положение. Информацията се публикува на сайта на министерството във Фейсбук.

 

Categories:

 | 

 

 

Над 80% от родителите на децата в предучилищна възраст искат детските градини да отворят врати възможно най-скоро. Това показва анкета, която Община Пловдив изпрати по инициатива на ресорния заместник-кмет Стефан Стоянов, изпратена на имейл адресите, на които са записани децата им в електронната система на Община Пловдив. Проучването ще бъде обобщено и предоставено на Министерството на образованието.

 

Categories:

 | 

 

 

Изключително остра реакция и отпор от родители, след като вчера стана ясна идеята за връщане в училище на децата от 7-ми и
12-и клас. Появи се и петиция за продължаване на дистанционното обучение до края на учебната година, в която родителите се надявт, че правителството и щабът ще поставят "на първо място здравето и живота на всички ни и така ще се избегне още по-високата заболеваемост в страната".

Ето целия текст на петицията:

До

Г-н Бойко Борисов - министър-председател на Република България

Categories:

 | 

 

 

Предложих да създадем организация, така че да може да се пуснат само родители с малки деца в парковете и то в определени часове по определени маршрути, за да може да гарантираме еднопосочно движение. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова пред журналисти по време на проверка на ремонта на пътен възел „Лозен“.

„Това е огромна организация, която изисква време и за която ние работим. Кога ще стане това, това ще го препоръча и ще го реши Националният оперативен щаб“, обяви тя.

Categories:

 | 

 

 

 

Родители излязоха на протест след гаврата с ученик от пазарджишкото училище „Иван Батаклев“.

Скандалът избухна вчера, когато стана ясно, че заради непослушание третокласник е бил наказан от своята класна да бъде заплют от всички свои съученици.

Categories:

 | 

 

43-годишният Лари Самптър от град Дентън, Тексас, се е ядосал на своята 15-годишна дъщеря Мадлин заради това, че тайно водела момчета в стаята си и те оставали там за през нощта.

Като наказание бащата предложил на дъщеря си два варианта: да се прости с телефона си за месец или да даде на родителите контрол върху нейните акаунти в социалните мрежи в продължение на две седмици, съобщават американските издания.

Categories:

 | 

 

Причината за смъртта на 3-годишното дете, чиито родители търсиха помощ в три столични болници, остава неясна. Проверката, която започна министерството, продължава.

Снощи Националната референтна лаборатория е установила наличие на риновирус у момченцето. От лабораторията обаче не твърдят, че той е причината за фаталния край.

Според родителите детето им е имало остра вирусна инфекция. Впоследствие и сепсис.

Риновирус е изолиран при детето, което почина след обикаляне в 3 болници

Categories:

 | 

 

Второ денонощие продължава издирването на малкия Мариян, който изчезна от село Николаево в община Стражица. До момента от детето няма и следа.

"Изкъпах баткото, а другите ми деца попитаха къде е бебето. Така разбрахме, че е изчезнал. Цяла нощ го търсихме. Детето ходи, но не е стабилно. Не може да е избягал сам", заяви майката на детето пред БТВ.

 

„За 10 минути се заговорих по телефона и детето изчезна. Мислим си, че или е отвлечено или е скрито“, това заяви бащата на детенцето, което е на година и пет месеца.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби