доцент Димо Димов

 | 

 

 

Полк. доц. Димо Димов зае длъжността заместник-началник на ВМА по войсковото медицинско осигуряване. Той е новият заместник на ген. майор Венцислав Мутафчийски. 

 

В изпълнение на заповед на министъра на отбраната той е назначен и за заместник главен лекар на Въоръжените сили на Република България.

 

Categories:

 | 

 

 

Националният оперативен щаб започва да дава пресконференция веднъж седмично в Министерския съвет, съобщиха от правителствената информационна служба.

 

Считано от 7 май, всеки четвъртък, от 8 часа, Щабът ще бъде на разположение на медиите, за да отговаря на въпроси. Същевременно актуалната информация за страната и света ще продължи да бъде представяна под формата на съобщение всяка сутрин от доцент Димо Димов, секретар на Щаба.

Categories:

 | 

 

 

Секретарят на Националния оперативен щаб информира за три сценария за развитието на коронавируса. Той съобщи, че информацията е базирана на публикации в международна научна общественост.

Първи сценарий - серия от повтарящи се малки вълни в период до 2 години, които ще се проявяват и през лятото, и очаквана тенденция за намаляване през 2021 година.

Вторият сценарий – по-голяма вълна през есента и зимата на 2020 година, което е типично за сезоните респираторни заболявания, и последващи една или повече по-малки вълни през 2021 година.

Categories:

 | 

 

 

От днес брифингите на Националния оперативен щаб спират. Това са стана ясно преди минути. Актуалната информация за страната и света ще бъде представяна пред медиите под формата на съобщения от доц. Димо Димов, секретар на щаба.

"От днес информацията ще бъде представена под формата на съобщения от секретаря на щаба. Въпросите, които имате ще може да отправяте чрез ресорните пресцентрове. Мотивът за това е, че българското общество е достатъчно добре информирано за коронавируса", огласи Севдалина Арнаудова на извънредния брифинг на щаба.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби