Валери Симеонов

 | 

 

 

Икономическите взаимоотношения и възможностите пред българския бизнес в Уганда – един от перспективните райони за развитие в Централна Африка, обсъди на поредица от срещи с висшите държавници на Уганда зам.-председателят на Народното събрание Валери Симеонов. Той е в африканската държава по покана на организаторите на най-големия икономически форум, който се провежда в региона – „Уганда-Европейски съюз”, съобщиха от пресцентъра на НФСБ.

 | 

 

 

Директорът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Русия Сергей Наришкин не е обсъждал с премиера на Обединените арабски емирства (ОАЕ) освобождаването на Васил Божков, който бе задържан по искане на София. Това съобщи пред ТАСС прессаташето на СВР Сергей Иванов.

 | 

 

 

"Хазартът на Васил Божков винаги е бил под чадъра на БСП", каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов по време на брифинг в Народното събрание във връзка с декларацията на БСП в пленарна зала.

Симеонов посочи, че изявлението на БСП в пленарна зала е „империята отвръща на удара“. Според него империята е не само БСП, а и ДПС, както и на една национална телевизия.

 | 

 

Цветан Цветанов беше освободен от ръководството на ГЕРБ поради единствената причина, че направи пробив в смесените райони, в които ДПС трайно се е настанило. Цветанов на дело успя да разбие този монопол, да вкара общински съветници и на тези избори, може би щеше да вкара и кметове в тези райони. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на НФСБ и депутат от Обединени патриоти Валери Симеонов, пише новини.бг.

Categories:

 | 

 

Туристическият сезон не е провален, обяви бившият вицепремиер Валери Симеонов. През това лято броят на туристите наистина е по-малък в сравнение с 2018 г., но има чувствителен ръст на приходите, каза във Варна депутатът и лидер на НСФБ след заседание на областния съвет по туризъм в крайморския град, пише лупа.

По думите му, сведенията за криза в сектора са силно преувеличени и не почиват на статистически данни, а на лични емоции, които медиите превръщат в новина.

Categories:

 | 

 

"Какво да кажем за правителството на САЩ, на Русия, какво да кажем за Пентагона? Това са неизбежни актове на намеса. Нивото на компютърните специалисти и софтуера се подобрява постоянно. Това се приема като една игра". Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на НФСБ Валери Симеонов във връзка с хакерската атака към НАП, пише блиц.

"Какво като се знае ЕГН-то на някого, това е претоплена манджа", заяви Симеонов, като си изрецитира в ефир единния граждански номер.  "Какво ще ми вземат, цървулите? Какво секретно има в ЕГН-то", попита лидерът на НФСБ.

Categories:

 | 

 

Става въпрос за една формална промяна, която да съживи общия живот на групата. Така Валери Симеонов коментира пред БНТ отстраняването на Волен Сидеров от поста председател на парламентарната група на "Обединените патриоти", пише lupa.bg.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби