глоба

 | 

 

 

Неочаквана глоба получи шофьор в София.

 

Водачът твърди, че на колата му е поставена скоба на „черен път” в центъра на столицата. Минути по- късно разбрал, че е глобен на „Зелена зона”. Освен храсти и чакъл на пътя водачът не видял друго. 

 

Categories:

 | 

 

 

На плажа "Болата" от години спират коли непосредствено до морето, въпреки че е защитена местност. Понякога превозните средства спират и в самата вода за да разтоварят лодките си.

 

Плажът буквално се е превърнал в паркинг. През последните дни бяха съставени глоби на шофьорите, дръзнали да паркират на един от най-красивите ни северни плажове. Това, разбира се, предизвика напрежение.

 

Categories:

 | 

 

 

Районен съд – Берковица наказа с 1000 лева глоба водач на моторно превозно средство, използвал фалшиви документи за преминат годишен технически преглед на автомобила си.

 

Categories:

 | 

 

 

Мъж беше глобен заради пръцкане до полицай. На австриеца е наложена глоба от 500 евро глоба за изпускане на газове.

 

Тя му е наложена от полицията във Виена, като се смята, че мъжът го е направил с умисъл и действията му са приети като провокация към властите.

 

Австриецът се държал провокативно и не желаел да съдейства, когато полицаите го призовали да се яви в управлението, докато седял на градска пейка в парка.

 | 

 

 

През последната седмица беше разпространена информация от "Пътна полиция" за това, че на ГКПП ще бъдат връчвани и събирани наложените глоби за допуснати нарушения по реда на ЗДвП по вече получени документи за налагане на административна санкция. Това разясненяват от Европейския център по транспортни политики.

 

Categories:

 | 

 

 

Наказание лишаване от свобода за срок от 6 месеца с изпитателен срок 3 години и глоба от 10 000 лева получи Северин М. /на 29 г./, след като е признал вината си за нарушаване на наложената му карантина след завръщане от чужбина. Той е сключил споразумение с Районната прокуратура в Търговище, което е одобрено от Търговищкия районен съд и е влязло в сила, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Categories:

 | 

 

 

Водачът на заснетата мазда RX 8 е с два акта за превишена скорост само за ден. Мъжът зад волана остава без книжка за 6 месеца, очаква го и глоба. Два часа, след като камерите на Пътна полиция заснеха Мазда РХ8, която премина през оживен булевард под тепетата със скорост от 120 км /ч, нейният водач извърши още едно скоростно нарушение от 117 км/ч по друг градски маршрут.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби