глоба

 | 

 

 

В Гърция се върна задължителното носене на предпазни маски в търговските магазини за хранителни продукти. Глобата за нарушение на мярката е 150 евро.

 

Спешно информират и туристите за новата заповед.

 

"В супермаркетите често дистанция не се спазва, а в туристическите райони е пълно с клиенти в магазините", отчетоха проверките на гръцките власти. Спешно информират туристите и за глобата от 150 евро, която се налага за нарушения.

 

 | 

 

 

Шофьор получи глоба за неправилно паркиране във Варна, но без да е стъпвал в града. Фишът пристигнал по пощата, а от него мъжът изненадващо разбрал, че е посетил морската ни столица. Собственикът на колата твърди, че няколко свидетели могат да докажат, че по време на нарушението е бил на гости на тъща си в Русе.

Венцислав Туджарски получава глоба за неправилно паркиране на 25 май във Варна. Той твърди, че не е стъпвал в града от 32 години. В началото на юни мъжът получава фиша по пощата с клеймо от 29 май, когато е тръгнал от Варна, съобщи Нова.

Categories:

 | 

 

 

Неочаквана глоба получи шофьор в София.

 

Водачът твърди, че на колата му е поставена скоба на „черен път” в центъра на столицата. Минути по- късно разбрал, че е глобен на „Зелена зона”. Освен храсти и чакъл на пътя водачът не видял друго. 

 

Categories:

 | 

 

 

На плажа "Болата" от години спират коли непосредствено до морето, въпреки че е защитена местност. Понякога превозните средства спират и в самата вода за да разтоварят лодките си.

 

Плажът буквално се е превърнал в паркинг. През последните дни бяха съставени глоби на шофьорите, дръзнали да паркират на един от най-красивите ни северни плажове. Това, разбира се, предизвика напрежение.

 

Categories:

 | 

 

 

Районен съд – Берковица наказа с 1000 лева глоба водач на моторно превозно средство, използвал фалшиви документи за преминат годишен технически преглед на автомобила си.

 

Categories:

 | 

 

 

Мъж беше глобен заради пръцкане до полицай. На австриеца е наложена глоба от 500 евро глоба за изпускане на газове.

 

Тя му е наложена от полицията във Виена, като се смята, че мъжът го е направил с умисъл и действията му са приети като провокация към властите.

 

Австриецът се държал провокативно и не желаел да съдейства, когато полицаите го призовали да се яви в управлението, докато седял на градска пейка в парка.

 | 

 

 

През последната седмица беше разпространена информация от "Пътна полиция" за това, че на ГКПП ще бъдат връчвани и събирани наложените глоби за допуснати нарушения по реда на ЗДвП по вече получени документи за налагане на административна санкция. Това разясненяват от Европейския център по транспортни политики.

 

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби