Хороскоп за деня

Хороскоп за 04 април 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Предизвикателствата правят живота интересен, а преодоляването им е това, което прави живота смислен. Точно сега е моментът. Всички живеем предизвикателството, но вие сте от малцината, които са готови и да действат, имате смелостта да го направите.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Животът е едно огромно платно. Насити ги с колкото можеш повече бои. Сега поне имате достатъчно време за това. Направете първата крачка.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Когато някой каже, че нещо е невъзможно , обикновено друг човек вече го прави… Вярвайте повече в себе си и бъдете готови да действате.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ситуацията в семейството изисква особеното ви внимание. Опитайт се да разберете позицията и на останалите. Не винаги вие сте прави.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес се вслушайте в съвета на Свети Франциск - Започни да правиш необходимото, после възможното и изведнъж ще откриеш, че постигаш невъзможното.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Класиците винаги са на мода - Каквото и да можеш да правиш или мечтаеш да го можеш, заеми се с него! Смелостта съдържа в себе си творческа сила и вълшебство.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес просто следвайте думите на Уолт Дисни - Всички наши мечти могат да бъдат осъществени, ако имаме куража да ги преследваме. Спомняте ли си за какво мечтаете?
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Всяко вмешателство в личното в пространство следва да бъде любезно отклонено. Независимо, че се наложи да прекарваме по-дълго време с близките си, а може би именно поради това, е нужно да имаме ясни граници. И не забравяйте - другите също си имат лично пространство и то не е ваше, уважвайте го.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Не бъркайте новините с откровените сплетни и интриги. Важно е да надавате ухо на слуховете, а да включите собственото си критично мислене. Светът винаги е оцелявал от всевъзможни катастрофи. Важното е приспособимостта и приемането на ситуацията.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Каквото и да се случва навън, ако вътре във вас е тъга и мрак, нищо не може да ви зарадва. А радостта е едно чувство, което дава криле и може да те накара да летиш, дори когато си принуден да стоиш на едно място. Търсете радостта, създавайте я, бъдете като децата.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Сигурно ще ви се иска да излезете сред природата. Ако сте в голям град, това ще се окаже предизвикателна задача. Затова пък можете да поканите природата в дома си като украсите със свежи цветя и клонки, засадите в съндъчетата на балкона. Усещането определено е омиротворяващо.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ден, който е сякаш отвъд времето. Потърсете свои стари познати, особено които живеят в чужбина. Общото нещастие сближава хората и ги връща към позабравени ценности. А заедно ще откриете наистина нещо много ценно - съпричастност.
Хороскопи от astro5.net

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби