ЕТО КОЙ КОМАНДВА ПАРАДА! ТЕЗИ ТРИ ЗОДИИ УПРАВЛЯВАТ ВСИЧКИ! И ВИЕ СТЕ ОТ ИЗБРАНИТЕ ЛИДЕРИ, АКО СТЕ ЗОДИЯ

loading...

Изследване на Vocativ посочва, че от 187 световни лидери 3 от зодиакалните знаци преобладават във властта. Астрологията също подкрепя изследването, казвайки, че точно тези знаци са родени да бъдат лидери.Зодия Скорпион, зодия Лъв и Стрелец са най-често срещаните знаци сред световните лидери. На първо място е Скорпионът, тъй като 22 са родени под тази зодия.

Според изследването шансът ви да заемете лидерска позиция, ако сте зодия Скорпион, е огромен. Най-много съвременни президенти са именно представители на водната зодия, като сред тях е президентът на Иран Хасан Рухани и премиерът на Австралия Тони Абът.

Астрологията казва, че Скорпионите са отлични лидери, тъй като успяват да влияят на големи групи от хора. Те са властни и обичат да ръководят останалите, но трудно работят в екип и са по-скоро вълци-единаци.

Лъвът и Стрелецът са следващите най-често срещани представители сред световните лидери. Точно по 18 от президенти и премиери по цял свят принадлежат към двете огнени зодии. Представители за зодия Лъв са президентът на САЩ Барак Обама и гръцкият министър-председател Алексис Ципрас. Президентът на Венецуела Николас Мадуро и бразилският президент Дилма Русеф са зодия Стрелец.

Лидерството приляга на Лъвовете, тъй като в животинското царство техният знак е определян за цар. Представителите на тази зодия обичат властта и с удоволствие покровителстват другите хора.

Стрелецът също е отличен лидер според астрологията, като за това им помагат вреденият нюх към печеленето на пари и големият им късмет. Те са широкоскроени и отлично се сработват с всякакви хора.

Най-малко световни лидери от 187-те представители са попаднали под зодия Дева. Към този знак принадлежат японският министър-председател Шиндзо Абе и руският министър-председател Дмитрий Медведев.

Девата е определяна като една от най-трудолюбивите зодии в хороскопа, но лидерски качества представителите им липсват. Те обаче са отлични подчинени, като изпъляват стриктно и съвестно възложените задачи.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби