Ексклузивно! Кои зодии ще спечелят много пари и кои трябва да внимават за здравето си, вижте хороскопа на Алена за октомври

loading...

Светлана Тилкова направи ексклузивна прогноза за всички зодии през предстоящия месец

Какво ни очаква през октомври, време ли е за важни решения? Вижте съветите на най-добрия български астролог Светлана Тилкова, направени специално за читателите.

ОВЕН

Работа: От една страна имате възможност да разширите познанията си в различна от вашата професионална сфера, а от друга, да създадете  напрежение, защото сте планирали начинания, при това важни и свързани със сериозни инвестиции, но имате партньори, които бавят своята част от общите задължения.
Здраве: Ако не страдате от липсата на работа и сте доволни от отношенията си у дома ще сте и с отлично здраве. Не ставайте заложници на лекарствата, дори и ако имате хронични заболявания и ви ги предпише лекар, особено в периода 1-3 и 28.-30 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: От вас зависи да съхраните стабилността на брака си, а най-вече да обърнете внимание на децата си, особено ако имат проблеми с уроците, за да не се задълбочат.

ТЕЛЕЦ

Работа: Ще печелите с лекота, а това ще ви дари самочувствие, но не бива да е причина за щедрост от ваша страна, нито за задоволяване на капризи на роднини. Не участвайте в чужди проекти, ако имате намерение да осъществите ваши, в които да вложите парите си, а печалбата да е само за вас.
Здраве: Предпазвайте се от проблеми с кръвното, които може да се окажат трудно лечими, защото отказвате да се грижите за себе си. Не се подлагайте на оперативно лечение и се грижете за себе си в периода 3-5 и 30 октомври, когато Луната е във вашия знак. 
Любов: Съветвам ви да сте умерени, да отделяте достатъчно внимание на семейството си и да не лишавате половинката си от семейна почивка развлечения и внимание.

БЛИЗНАЦИ

Работа: Излъчвате агресивна емоция, раздразнителност и нервност, затова ви съветвам да забравите начинанията, за да избегнете провала си, но и за да отхвърлите най-накрая изостаналите от месеци задачи, заради които търпите критика.
Здраве: Резките изблици на агресия, водещи до депресивни състояние може да са причина за сериозни здравословни проблеми в периода 5-7 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Семейните и трудно ще намерят начин да избегнат разправиите и да изгладят проблемите с половинката си, ако са ги създали заради ината си и вечната си заетост.

РАК

Работа: Успехът не е на ваша страна, ако рискувате. Не инвестирайте на инат в чужди проекти, защото загубите ви са сигурни. Бъдете отговорни и предпазливи и ще се радвате на отлични постижения.
Здраве: Здравето ви е стабилно. Не ви съветвам да спортувате, ако имате стари травми, които може да ви създават проблеми. Предпазливостта е задължителна в периода 7-9 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: В почивните дни бъдете в дома си или пътувайте с близките си, за да съхраните стабилността на брака си и новото начало в личен план да не е разводът, защото вие ще страдате най-дълго. 

ЛЪВ

Работа: Ако спазите изискването да не сте прибързани и да не предприемате необмислени промени и инвестиции, ще покорите поредния връх, и ще постигнете финансова независимост. От вас зависи да не допускате загуби.
Здраве: Притесненията ви заради невъзможността да сте активни са достатъчни, за да си създадете здравословни проблеми, както се случва обикновено. Бъдете отговорни в периода 9-11 октомври, когато Луната е във вашия знак и сте заплашени от проблеми и обостряне на хронични болежки.
Любов: Не прекалявайте с исканията си за невъзможни неща, нито с претенциите си, че сте незаменими и че всички трябва да ви обгрижват, за да не се окажете в пълна изолация у дома, особено ако си носите и работа.

ДЕВА

Работа: Бъдете предпазливи и не се доверявайте на мига, дори и да са ви грабнали с интелекта си, защото може да се разочаровате след като вече сте сключили споразумение за съвместна работа. Няма защо да предизвиквате сами провала си, а и не е нужно да бързате.
Здраве: През ноември здравето ви е нестабилно, защото за е зависимо от психическото ви състояние. Направете профилактика, хранете се правилно, особено 11-13 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Запознанствата, заради които флиртувате и изневерявате са причина да не успеете да съхраните отношенията си с вашата половинка, ако сте семейни. Имате малък шанс, ако престанете да залитате в крайности в чувствата и във връзките си. 

ВЕЗНИ

Работа: Въпреки желанието ви за активна работа, през октомври ще се наложи да сте умерени и да крачите бавно по пътя си, колкото и досадно да ви е това,. Във ваша полза е да се заемете с изостаналите задачи, които все отлагахте, да се отдадете на рутината.
Здраве: Грижете се добре за здравето си, за да не се окажете в пълен срив отново и отново заради нежеланието ви да си почивате или заради стремежа ви да постигнете невъзможното, особено в дните 13-16 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Въпреки желанието ви да оправите отношенията си с вашата половинка и роднините си не бива да проявявате щедрост и да задоволявате техните капризи, защото така ще задълбочите проблема заради бликналата завист, че имате много.

СКОРПИОН

Работа: Бъдете умерени, търпеливи и обърнете внимание на грешките, които сте допускали. Старанието ви да сте най-добрите не винаги дава резултат, а и не бива да надскачате възможностите си, за да не задълбочите проблемите до невъзможност да се справите с поетите задължения.
Здраве: Бъдете внимателни в дните 16-18 октомври, когато Луната е във вашия знак, за да не си създадете проблеми със здравето, което може да наложи болнично лечение. Преумората ви вреди. Податливи сте на алергии от некачествена храна.
Любов: Ако отношенията ви са непоправимо съсипани можете да направите крачката към развод през следващия месец.  Ако бракът ви е стабилен трудностите са бързо преодолими, а друга част от тях са създали ваши роднини, които е време да отдалечите от дома си.

СТРЕЛЕЦ

Работа: Избягвайте изясняване на отношенията с вашите колеги, за да не задълбочите проблемите, които имате с някои от тях, породени от нежелание да приемат промените, които предлагате и да ви заместят при неотложните ви пътувания.
Здраве: През ноември не бива да се затваряте в дома си, дори и ако сте зиморничави и се страхувате да не настинете. Разходката на чист въздух, дори и само в края на седмицата, ще ви зареди със здраве и ще ви освободи от собствените ви страхове. Внимавайте в периода 18-21 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Семейните ще стигнат до компромис с брачната си половинка, ако причината за проблемите се корени в различната житейска философия и са преодолими.  Ако пропастта е дълбока, може неочаквано да вземете решение за развод.

КОЗИРОГ

Работа: Заедно с новите си задачи се заемете с вече започнатите, завършете рутинната си работа, за да избегнете и критика и струпване на още задължения през следващия месец, които ще са причина за изтощение и трудности в края на месеца, но и на годината.
Здраве: За да сте  в добро здраве избягвайте преумората и ненужното натоварване с физическа работа и с чужди проблеми, които преживявате, особено ако не можете да помогнете. Бъдете внимателни в периода 21-23 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Няма как да мислите само за работа, след като сте създали семейство и деца.  По-добре съхранете брака си ако е щастлив, и не се надявайте да срещнете по-добро партньорство, дори и да ви шушнат това на ухото "добронамерени приятели" или роднини.

ВОДОЛЕЙ

Работа: Бъдете отговорни и предпазливи, преди да предприемете необходимите, отлагани дълго, но вече задължителни професионални промени. Заради вашите прибързани изказвания, хвалби без време  може да провалите плановете си за пътуване и създаване на  делови партньорства зад граница.
Здраве: Осигурете си такъв начин на живот, който ви зарежда със сили, като не пренебрегвате почивката. Предпазвайте се от проблеми със стомаха в периода 23-26 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Ако сте решили да пътувате зад граница за повече от седмица, преценете при възможност и достатъчно средства поканете и брачната си половинка. Ще си спестите съмнения в изневяра и скандали, които може да не завършат с примирие.

РИБИ

Работа: Месецът позволява да положите началото на обмислени начинания, но промените трябва да предприемате предпазливо. Допуснатите грешки ще коригирате дълго. Не си струва да губите това ценно време и пари.
Здраве: От вас и вашето чувство за отговорност зависи дали ще се грижите добре за вашето здраве или ще създадете проблеми и на партньорите си, като се наложи продължително лечение. Податливи сте на здравословни проблеми в периода 26-28 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Месец октомври дарява на семейните представители на знака дни, в които имат възможност да стабилизират отношенията си и да съхранят хармонията и щастието в дома си. Раздялата е допустима, ако отношенията ви са достигнали степен на непреодолима омраза и ненавист.

източник:  flagman.bg
 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби