Прочете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 2 октомври! Ето какви изненади са ни подготвили звездите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Желанието ви да блеснете и да сте преди всички е част от природата ви, но понякога е добре и да поспрете за миг. Не всичко, което блести е злато и не винаги постоянното движение е от полза.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)С максимално внимание се отнесете към дребните детайли, ще окажат съществено влияние на решенията, които се налага да вземате днес. Следвайте собствения си ритъм и сътворявайте света по един неповторим начин.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Основната профилактика днес е да не прекалявате с течностите и солените храни, помогнете на стомаха и на жлъчката. Сутринта ще сте доста унили, но с напредването на времето ще се покачва и настроението. Някъде към полунощ ще сте чудесна компания.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днешният ден ще ви донесе известни разочарования, свързани с външния вид. Не е нужно да се ядосвате и кардинално да го променяте, може би трябва просто да експериментирате с друга прическа.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Да сте уверени в себе си е прекрасно, ако това не нарушава душевния мир на хората около вас. Имайте едно наум, когато демонстрирате величието си.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Забравете илюзиите и напразните очаквания, сега трябва да сте изключително внимателни, способни да отклоните неприятните ситуации. Ще запомните деня като наситен с приключения.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Непременно отделете време, за да останете сами. Опитайте и да помълчите известно време. Трябва да се концентрирате и балансирате. Прекалено много енергия губите и е добре от време на време да спирате, за да акумулирате.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес желанията ви ще ви изиграят лоша услуга. Имайте предвид, че днес погрешно ще разбирате знаците на съдбата. Най-добре да се усамотите и да си починете.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Неподходящ ден за ново начало. Ако не ви е абсолютно необходимо, не е нужно точно днес да стартирате каквото сте си наумили. Самочувствието ви е нестабилно и в голяма степен зависи от настроението ви.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Сутринта сякаш всичко ще е против вас, но с течение на времето всичко ще си дойде на мястото и отново ще можете да дирижирате събитията с познатия замах.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Не твърде успешен ден, няма да можете по никакъв начин да повлияете на хода на събитията. Приемете философски нещата и оставете Господ да си върши работата, не хабете излишни емоции. Оптимизъм ще ви вдъхват срещите с роднини и приятели.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Внесете изменение в бюджета, възможни са доста промени днес. Не се притеснявайте да експериментирате, да търсите новото и различното. Идеален момент за релаксация и е просто непростимо да не го използвате.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби