КОЙ БИ ПРЕДПОЛОЖИЛ! ВЛАДО КАРОЛЕВ РИДАЕ В ЕФИР. ЕТО КАКВА Е ПРИЧИНАТА

loading...

Владимир Каролев изненадващо напусна мегапродукцията на бТВ „Фермата“ снощи, предаде Блиц. Икономистът влезе в риалитито в ролята си на старейшина и в началото на играта беше шеф на останалите участници.

Тогава той не посочи колко време ще остане, но намекна, че работните му ангажименти не позволяват да отсъства с месеци от цивилизацията. Малко преди започването на неделния дуел за оцеляване между Мишо и Иван Гинчев, водещите Иван и Андрей обявиха напускането му без да посочват причини.  

„Владо Каролев изживя своите 3 седмици във „Фермата“ и за него приключението приключва днес“, обявиха те. Самият Каролев на няколко пъти плака като типичната му словоохотливост беше сменена с хлипане, особено след като получи чаршаф с нарисувано сърце вместо „обичаме те“ и автографи от всички. „Тези, които ме познават, знаят, че съм емоционален. Много ми беше хубаво тук. Разбрах, че когато има група от хора, които по един или друг начин почваш да ги харесваш, не ти се тръгва от тях. Разбрах и че има риалити, в което си струва да бъдеш“, заяви икомонистът-политик-фермер в последните си минути във „Фермата“ Каролев обаче обеща, че ще се връща при фермерите на всеки дуел.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби