ИЗСТИНАХМЕ! НАЙ-ИЗВЕСТНАТА БЪЛГАРСКА ЕСТРАДНА ПЕВИЦА НА КОСЪМ ОТ СМЪРТТА ВЪВ ВЕГАС! УЖАСЪТ ЗАСТИГНА СЕМЕЙСТВОТО НА

loading...

На косъм от драмата в Лас Вегас, при която психопат разстреля 58 души и рани още 400 в района на казината, е било семейството на обичаната българска изпълнителка Кичка Бодурова, пише Пик.

Мъжът й Крис Зарпас й предложил да се разходят до централния булевард на Лас Вегас, но тя, вероятно заради предчувствие, отказала и останали в квартала. Моля се за всички, които са изпълнили болниците на Вегас и са изживели кошмара, казва изпълнителката на "Майко Българийо".

Ето какво още сподели певицата: 

Сигурна съм ,че моите близки, фенове и приятели ме мислят след случилия се ад в Лас Вегас. Ние сме добре. Снощи Крис много настояваше да ходим на стрипа(така наричаме Лас Вегас бул.) -да се разходим и вечеряме там. Аз настоявах да се разходим в нашия квартал, защото подухваше много приятно и после да вечеряме в Мериот. Това и направихме. Но явно нещо съм предчувствала, когато исках да си бъда при семейството! 

Обичам ви и се пазете! Моля се за всички,които са изпълнили болниците на Вегас, за тези които са изживели кошмара и моите съболезнования към близките на загинаналите! Боже, вразуми света!

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби