БОМБА, КРИЕ СЕ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ! ВИЖТЕ КОЙ ЗНАКОВ ИГРАЧ ОТ ПРЕХОДА Е НОВОТО ГАДЖЕ НА ИВАЙЛА БАКАЛОВА!

loading...

Ивайла Бакалова се загаджи с Веско Воденицата!

Ивайла Бакалова отново е влюбена. Скандалната миска върти любов с мъж, известен като Веско Воденицата. Мис България 2001 и той били гаджета, разкриват близки до моделката.

Ивайла Бакалова се влюби във Воденицата

Истинското име на Веско Воденицата е Веселин Денков. Той върти в столицата два ресторанта. Но предпочита да е далеч от нашите географски ширини. И живее на изкуствените острови в Персийския залив.

Според запознати с миналото му, Веско Воденицата натрупал първоначалния си капитал от „Магурата”. И ги вложил в собствени заведения.

Ивайла Бакалова дълго време нямаше сериозна връзка. Но сега изглежда тя е влюбена във въпросния мачо. И възнамерява да свие семейство с него в Дубай.

Според слуховете Ивайла Бакалова се връщаше в България. В Дубай миската работи като брокер в международна компания за отдаване на недвижима собственост.

И изкарва много добри пари, а дъщеря й Рая се радва на висок стандарт. Но причината двете да се завърнат в родината е бащата на Рая-Румен Вълка.

Той недоволствал, че не може да вижда редовно дъщеря си и поискал от Ивайла Бакалова да се завърне в България. Румен се виждал няколко пъти с нея, от както дъщеря му е в богатото арабско емирство.

Той възроптал срещу тази ситуация и принудил красавицата да се върне в България, заедно с щерка им.

Припомняме, че Ивайла и Румен се разделиха преди години по доста драматичен начин. Рая е на 14 години и изобщо не искала да си идва у нас. Тя живеела там при висок стандарт и учела само с милионерски деца.

Но истината е различна. Ивайла Бакалова не е от моделките, които често сменят мъжете. Името й се свързваше с Илия Павлов и после с Румен Гайтански, познат като Вълка, от когото роди дъщеря .

Скоро след раждането на Рая бившият собственик на „Чистотата” в София я изостави. Независимо от това, говори се, че Вълка й оставил луксозен мезонет в столицата.

Освен това спонсорирал продуцентския бизнес, с който Ивайла Бакалова се захванала след раздялата им. И давал по пет бона издръжка за дъщеря им Рая, пише разкрития.ком.

След като бизнеса й се провалил с гръм и трясък у нас, Ивайла Бакалова замина за Дубай, да продава имоти.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби