Прочете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 3 октомври! Ето какви изненади са ни подготвили звездите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Днес ще сте доста припрени и трудно ще съумяват хората да ви угодят. Имайте предвид, че всеки си има собствен ритъм и по възможност се съобразете с това. Възможно е да се появят малки парични затруднения, бъдете по-внимателни в харченето.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес откровените разговори ще ви помогнат да преодолеете дистанцията, появила се преди време между вас и роднините ви. Сутринта може да ви поднесе неприятна изненада. Не се страхувайте от фиаско, това ще ви помогне да се справите с всичко без проблем.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Здравето ви няма да е перфектно, така че вземете мерки овреме, за да не стане после твърде късно. Ако се погрижите за себе си, още вечерта ще можете да изкарате невероятно.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не се притеснявайте, че ви боли глава, скоро ще ви мине, а вие по-добре се погрижете за себе си. Напоследък доста сте се позанемарили. Направете всички онези неща, които сте си забранявали цяло лято.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Още със ставането си ще установите, че всичко се върти около вас. Намирайки се в центъра на вниманието, рискувате да останете без сили, макар да сте заобиколени от най-топлата и дружелюбна атмосфера. Разбирате ли сега какво им е на звездите – мъка, мъка....

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Не се изнервяйте, че днес всичко се случва като на забавен каданс, просто влезте в ритъма и следвайте стъпките на танца. Може да се окаже по-забавно, отколкото сте предполагали.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Светът не е в розовите цветове, вкоито очаквате, но и не всичко е толкова драматично, колкото ви се струва. Опитайте да възстановите онази ваша обективност, която ви е помагала в толкова много случаи. Да всичко е лично, но не приемайте нещата лично, неврозите на другите не са вашите собствени, нали.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес имате възможност да се покажете в целия си блясък и да се очаровате всеки, който дръзне да ви погледне. Домашните отново са стоварили всичките си проблеми на плещите ви. Само недейте драматично да преживявате всичко.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес изцяло зависите от здравето си, а трябва да е обратното – то да зависи от вас. Ами не се помайвайте – вземайте мерки. На първо време повечко разходки и спорт ще ви се отразят добре, а междувременно може да заместите споровете с разбиращи разговори.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Изненадващо обаждане на шефа ще провали плановете ви за днес. Ако не е абсолютно наложително, имайте смелостта да откажете, не сте „Бърза помощ” все пак.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Твърде е възможен конфликт в семейството ви. Опитайте да поговорите и да потърсите начин да изгладите нещата. Хубаво е да приложите някои процедури за разсейване на напрежението, което сте натрупали. Като начало една разходка рано сутринта, ще ви се отрази добре.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Доста странен ще е днешният ден за вас. Имате нужда от почивка и усамотение, за да намерите отново вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат сред повече хора. Може да се окаже интересна опитност.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби