ПОВЪРНАХМЕ! ГАЛА СИ ГРИЗЕ ФРЕНСКИЯ МАНИКЮР! ЛЪСНА ШОКИРАЩАТА ИСТИНА ЗА СТЕФАН! ОТ МВР ИЗПЯХА! КРИЕ СЕ: БРАДАТКО Е

loading...

Стефан на Гала крие криминално минало, половинката на водещата арестуван за участие в престъпна схема

Гала успяла да спаси от фалит любовника си. Водещата на „На кафе” го уредила с рубрика в предаването си защото финансовото му състояние било трагично.

Стефан, който се представя за бизнесмен занимаващ се с търговия има криминално минало. За което блондинката изобщо не иска да се разбира. Сегашната й половинка преди години бил разследван като съучастник в банда. Говори се, че благият на вид мачо си докарвал доходи чрез престъпни схеми.

Полицията от доста време била по потите му докато накрая го барнали за източване на пари от банкомати. Любовникът на Гала на два пъти бил с белезници в ареста. Като един от бандата занимаваща се с престъпната схема. Даже известно време го водели на и отчет, но мастити адвокати успели да изчистя позора от досието му.

Всъщност те използвали една хватка, че изтечели давността на обвинението след подадена молба криминалните прояви се заличават от архива в полицията.

Така, че любимият на Гала е с чисто съдебно минало към днешна дата. Близки до бившето му семейство обаче разкриват, че фирмите му  били на името на жена му. Нямало нищо вярно в думите му, че притежава имоти в столицата.

Всъщност по време на първия си брак Стефан живеел в голям мезонет. Който бил собственост на зарязаната му съпруга. Сега се мълви, че случаят се повтаря. Стефан живее при Гала. Домът и е луксозен, но водещата изплаща голям кредит, предават от hotarena.net.

Заплатата на плевенчанката била 7 бона. Но не стигала да покрие всички разходи. Затова уредила по-младото си гадже в предаването си. Стефан щял да се разписва за 3 хилядарки на месец, твърдят запознати.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби