НИЩО НА ЗЕМЯТА НЕ МОЖЕ ДА НИ ПОДГОТВИ ЗА ТОВА, КОЕТО НИ ВРЪХЛИТА ТАЗИ СЕДМИЦА! АЛЕНА ПРЕДУПРЕЖДАВА ТЕЗИ ЗОДИИ, ЧЕ ЩЕ

loading...

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Очакват ви вълнуващи преживявания в интимната сфера. Не е препоръчително да се изолирате или да се фокусирате върху собствените си желания. Периодът е подходящ за срещи, запознанства и контакти.

Телец
По пътя ви няма да се появяват кой знае какви препятствия. Каквото и да искате да сътворите, ще успеете или поне ще направите първата стъпка. Ключовата дума за вас през този период ще бъде „вдъхновение“.

Близнаци
Личният живот, желанията и интересите ви ще бъдат приоритет. Използвайте момента да обърнете повече внимание на близките си или да вложите енергия в някакво лично начинание, за което ще ви е необходимо уединение.

Рак
Ще имате финансова стабилност, а не е изключено да получите и допълнителни приходи. Най-благоприятни дни в това отношение са 11 и 12 октомври. Като цяло едва ли ще имате финансови трудности.

Лъв
След объркването, което много от вас изпитаха през изминалите седмици, сега ще успеете да поемете с пълна сила напред. Надявайте се на свеж полъх след средата на месеца – може да ви осени нова идея.

Дева
Макар че през идната седмица по-лесно ще ви изкарват от равновесие, опитайте се все пак да спазвате добрия тон и да сте по-дипломатични. Дните около 11-12 октомври за вас ще бъдат изпълнени с повече предизвикателства.

Везни
До средата на идната седмица избягвайте да взимате важни решения. Времето е изключително подходящо да се погрижите за здравето си. Не подхващайте важни теми на 7 и 8 октомври, защото тогава страстите ще вземат връх.

Скорпион
Ще се осмелите да разкриете чувства, които досега сте таили в себе си, защото сте се страхували за това как ще бъдат приети. Най-накрая ще осъзнаете по какъв начин ви влияе дадена ситуация или нечие поведение.

Стрелец
Ще направите нещо добро за себе си, ако намалите малко темпото и обърнете внимание на личните си преживявания. Проявявайте по-голяма старателност в работата си и бъдете особено внимателни на 7 и 8 октомври.

Козирог
В първите 2-3 дни на периода присъщите ви качества – да планирате и да проявявате усърдие, ще работят изцяло във ваша полза и ще жънете успехи. Лесно ще успявате да наложите авторитета си.

Водолей
Добре би било да се заемете с разрешаването на парични въпроси – особено ако са свързани с финанси. Не се поддавайте на излишни емоции. Подобрете комуникацията си с околните.

Риби
Би било добре да сте малко по-организирани и да планирате какво трябва да свършите – така няма да пропуснете нещо важно. Ако чувствате, че правите прекалено големи жертви и някой се възползва от вас, сега е моментът да сложите граници.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби