Прочете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 9 октомври! Ето какви изненади са ни подготвили звездите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Ще ви вълнуват най-вече лични неща – собствените ви настроения и чувства ще определят и поведението ви. Сами знаете, че това не е най-добрия начин да се представите пред обществото. Е, една приятна изненада ще ви накара да се чувствате единствени и неповторими, пък и вечерта ще ви предложи доста вълнуващи преживявания…

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Ще се чувствате добре днес – изпълнени със сили и най-вече с желание за действие, но то ще е насочено по-скоро към ваши лични неща, отколкото към служебните. Бъдете спонтанни и няма да съжалявате.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)С мисли за почивка започвате седмицата, но е добре да ги трансформирате в по-практични. Не правете нещата формално, а подхождайте творчески към нещата. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Много динамично начало на седмицата. Чакат ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Ще сте склонните да преценявате и анализирате обстановката, но това може да ви е само от полза.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Фокус на днешния ден ще е собствената ви особа (нищо по-различно от обикновено) и по-специално имиджа, който имате. Ще разберете нови неща за самите себе си и естествено – няма да бъдете разочаровани.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще изпитвате някаква неясна вина и задължение към околните, ще отделяте много време за решаване на чуждите проблеми. Ден за размисъл и самовглъбение, само че ще трябва някак да го съвместите с ежедневните си задължения.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не сте особено вдъхновени от новата работна седмица. Ще имате желание просто да избягате и да се занимавате с нещата, които ви вълнуват. Малко трудно ще е да го направите, но поне опитайте.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Трябва сериозно да се замислите накъде вървите и дали да продължавате сами оттук нататък. Важно е да работите в екип, но за целта ще трябва да преодолеете някои от предразсъдъците си. Бъдете практични и не се залъгвайте с неща, за които знаете, че са безполезни.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Денят е подходящ за сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова лично за вас.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще ви е малко трудно да действате, защото всяко ваше действие ще среща съпротива у околните. Можете да промените нещата, само трябва да се опитате да сте по-дипломатични.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес денят е за сериозна работа, но това няма да ви тежи. Ще успеете да сложите ред не само в своите неща, но и в тези на колегите си. Вечерта посветете на един любим човек. Приятна изненада ще поддържа настроението ви през целия ден приповдигнато.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби