ТЕ НЯМА ДА ВИ ПОДВЕДАТ, СЪДБАТА ВИ НА ДЛАН! ВИЖТЕ ВАШАТА ИСТИНСКА ЗОДИЯ СПОРЕД ХОРОСКОПА НА ДРЕВНИТЕ ЯПОНЦИ!

loading...

В японския хороскоп има 11 знака. Всички те са дълбоко свързани с историята и традициите на японската култура, пише в сайта sanovnik. Вижте каква е вашата зодия според японския хороскоп.
 

Луна – от 27 декември до 18 януари. Родените през този период са саможиви и отбягват големите компании. Не са конфликтни и умеят да изслушват събеседника си. Понякога оставят другите да се възползват от тях. Готови са да се откажат от личностното си развитие в името на любовта.
 

Свещена костенурка – от 19 януари до 14 февруари. Те са толкова премерени в действията си, че понякога изкарват околните извън релси. Нежни, разумни и търпеливи, обмислят всяка своя стъпка. Под ледената им маска обаче се крият борбени и страстни хора.
 

Черешов цвят – от 15 февруари до 20 март. Това са най-големите оптимисти. Запалени авантюристи, понякога взимат решения, без да мислят.
 

Слънце – от 21 март до 29 април. Лъчезарни, общителни и лесно приспособими, но понякога - досадни. Те са идеалистите на зодиака. Две думи ги определят – мъдрост и красота. Имат добра интуиция.
 

Бамбук – от 30 април до 4 юни. Гъвкави и открити, те са най-големите приключенци. Екипни играчи, шестото им чувство никога не ги подвежда. Те са родени, за да обичат животните.
 

Вол от оризище – от 5 юни до 6 юли. Склонни са към работохолизъм. Пазители на семейното огнище. Волът от оризището е родител за пример, който отделя особено внимание на възпитанието на децата си.
 

Лотосов цвят – от 7 юли до 1 август. Нежни, сантиментални и романтични. Често се увличат по източните учения. Обичат да се уединяват и да релаксират. Трите неща, които най-много обичат, са животът, любовта и децата.
 

Японски мост – от 2 август до 27 септември. Това са хората, които винаги успяват да балансират. Те са идеалните преговарящи. Поддържат перфектния баланс между семейните и служебните си задължения. Родени са да помагат. Всичко странно и екзотично ги привлича. Следват целите си, но рядко заемат позиция.
 

Градинско камъче – от 28 септември до 10 октомври. Творчески личности, чаровни, любопитни и добродушни. Без проблем налагат мнението си на околните, но понякога се проявяват като доста непостоянни.

Император – от 11 октомври до 18 ноември. Надарени с лидерски умения, те възприемат живота като вълнуващо приключение. Въпреки че се сблъскват с много предизвикателства, те не спират да вярват в успеха си. Лесно се издигат в професията, но понякога прибягват до агресия.

 

Императрица – от 19 ноември до 26 декември. Изключително властни, те са свикнали да командват. Могат да бъдат нетактични към околните.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби