Днес от 14:20 Луната, влязла в знака Дева! Този ден е изключително важен, трябва на всяка цена да се усамотите и

loading...

Хармоничното взаимодействие на Луната в Лъв с Меркурий и Уран ще помогне да се изясни истината, в някои случаи по много оригинален начин. Някои мнения могат да се променят в последния момент.

Прекрасен импулс за учене и решаване на сложни интелектуални въпроси. Повишават се комуникативността, любознателността и склонността към анализи на ситуациите. Следобед е по-добре да изключите забавленията.

Луната, влязла вече в знака Дева (от 14:20ч), ще ни накара да обърнем внимание на практическите дреболии, а аспектът й към Юпитер ще накара да разгледаме някои подробности в нова перспектива. Опозицията на Меркурий с Уран носи непрактичност, раздразнителност, нервност, препятствия в делата, трудности в общуването, неприятни визити.

Отложете решението на финансовите въпроси и вземане на важни решения. Приятели или роднини ще пречат на нормалното протичане на деня.

Луната e в знак Лъв. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време. Добро време за благотворителност. Денят предразполага към хазартност, лесно харчене на пари.

От 08:29 до 14:20 ч Луната ще се движи на празен ход. Нищо важно да не се предприема. Наблегнете повече на почивката. Подходящо е за ежедневна работа. 25 лунен ден започва в 02:44ч и продължава през целия ден – Символи на този лунен ден са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от едната страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Ден на пасивност, усамотение и покой. Не се препоръчва активността, прибързаността, суетата и шетането.

Избягвайте случайните контакти и изненади. Това е ден за съсредоточаване, самовглъбяване, изчистване от физическите и духовни шлаки. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Не трябва да започвате нищо ново през този ден, но трябва да завършите незавършеното. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Ден за очистване от шлаките - физически и духовни, пише Пик. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Родените през 25-я лунен ден са любимци на съдбата и щастието ще ги съпътства до края на живота им. Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Интимен сценарий - Пригответе интимна вечеря с добра храна, романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика.

Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино. Това трябва да е подготовка за дългия маратон в леглото. Днес бързият секс не е привлекателен. Може да започнете с разпускащ масаж. Препоръчва се дълга прелюдия, откриване на нови ерогенни зони, сладострастни пориви. Подходящ е чувственият и бавен секс. Ето какво ще ви хареса сега. В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, прониква нечиста сила.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби