Намислете си желание и се настройте за чудеса, защото този четвъртък вселената ще е щедра с всеки, който спази този ритуал! Ето как да сбъднем всичко на 19-ти

loading...

Когато Луната е във Везни се усилва желанието за хармоничност, умереност, справедливост, взаимоотношения с хората, улегналост, безпристрастност, партньорство.

Започваме да обръщаме по-голяма грижа на хората близо до нас, на нашата половинка, бизнеспартньорите, близки и приятели.

Засилва се чувството за красота и изящество.

В семейните отношения ще се радвате на хармоничност и спокойствие, на взаимно съгласие с любимия си, както и ще намерите съгласие по съществуващите проблеми.

Това са дните, в които бихте могли да поставите основа на ново романтично или делово партньорство.

Как работи желанието?

Препоръчително да напишем на хартия, това, което искаме да получим в живота си. Така им се придава допълнителна сила и те се осъзнават се по-добре.

Отделете си поне 15 мин. в уединение. Визуализирайте желаното възможно най-ярко и силно, почувствайте го! Наситете го с цвят, звук и аромат! Най-важното е, да не забравите да се „видите“ и вас самите в този образ-желание, не единствено да го гледате на „екран“ като на филм, ами вие да сте главния актьор във филма.

НАПИШЕТЕ вашия списък с желания до 8 ЧАСА СЛЕД НАЧАЛОТО на НОВОЛУНИЕТО- ТОВА Е НАЙ-СИЛНИЯТ ПЕРИОД /ИЛИ до 48 часа след началото на Новолунието/

• ОТДЕЛЯЙТЕ ЖЕЛАНИЯТА ЕДНО ОТ ДРУГО, дори да изглеждат свързани – иначе НЯМА ДА СЕ СБЪДНАТ - разпилява се много енергия /”Искам навиците да пия и да пуша да се махнат от мен” – е необходимо да звучат като 2 отделни желания./

• НЕ ПИШЕТЕ АБСТРАКТНИ ЖЕЛАНИЯ - колкото по-детайлно, толкоз по-добре. /Не пишете "Искам да бъда зрава", а "Искам остеохондрозата да изчезне от мен", или "Искам лесно да привлека, разпозная, започна работа с подходящия за мен лечител /лекарство, който ще възстанови тялото ми до пълно здраве и енергия." /

• ДОВЕРЕТЕ СЕ на вашето дълбоко чувство като записвате желания. Дали начинът, по който е написано желанието, ВИ ДАВА УСЕЩАНЕ ЗА ХАРМОНИЯ. /”Искам да ...”, „Бих желала...”, „Имам...”, "Искам да имам възможност да...", „Аз приемам...” , „Благодаря за това, че...” , „С Божията помощ аз...”, "С помощта на Вселената, ангелите-хранители, Бог - получавам/имам/искам..." "Аз съм в процес на получаване на..." 

Когато се съмнявате, че желанието е доста силно, или би могло да доведе до някаква драстична, неприятна трансформация, можа да добавите фразата „ПО ЗДРАВОСЛОВЕН И ЩАСТЛИВ НАЧИН” или „ПО НАЙ-ДОБРИЯ ЗА МЕН НАЧИН, БЕЗ ВРЕДА ЗА ДРУГИГО” , или "Искам ЛЕСНО да ми се удаде да..."

Препрочетете списъка. АКО В НЯКОЕ ЖЕЛАНИЕ НЕЩО ВИ ПРИТЕСНЯВА, или чувствате някакъв дискомфорт - просто го ЗАДРАСКАЙТЕ. НЕ Е НУЖНО ДА ПРЕПИСВАТЕ СПИСЪКА ОТНОВО . Бихте могли във всяко време да го перефразирате и да го прибавите към списъка с желания за следващия месец, ако тогава чувствате, че всичко ще е наред.

Може да завършите така - "ТОВА, ИЛИ НЕЩО ПО-ДОБРО, ПОЛУЧАВАМ В НАЙ-БЛАГОПРИЯТНИЯ ЗА МЕН МОМЕНТ, ПО СЪВЪРШЕН НАЧИН, БЕЗ ВРЕДА ЗА НИКОГО!"

• ПРАВЕТЕ повече от 1 пожелание в област, която е особено важна и трудна за вас.

• НЕ ПРАВЕТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ДРУГИ ХОРА! Това не действа. ПРАВЕТЕ пожелания, които променят ВАШИЯ ПОДХОД към други хора, НА КОИТО ИСКАТЕ ДА ВЪЗДЕЙСТВАТЕ. /Вместо "Искам ... (име) да оздравее" , напишете "Искам да стана канал , осигуряващ информация , която ще помогне на ......... (име) по отношение на (неговото, нейното) здраве" , "Искам да съм средство за изцеление на ....... (име) "

• ПОСТАВЕТЕ ДАТА И ЗАПАЗЕТЕ СПИСЪКА С ЖЕЛАНИЯТА /не е нужно да помните къде го слагате, не е нужно да го препрочитате – това не са утвърждения, не е нужно да се паникьосвате, че сте забравили къде сте го скрили. Някои хора обичат да си четат желанията всяка сутрин - не е грешно - правете всичко, което ви кара да се чувствате добре/

Кога все пак желанията не се изпълняват?

Когато имате съмнение и сте изпълнени с недоверие. Когато желанието ви е насочено към друг човек. Запомнете: желанието ви трябва да засяга единствено самите вас! Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, нищо няма да постигнете. Имате достъп само до своята собствена съдба. Помислете какво трябва да направите самите вие, за да се сбъдне желанието ви, което включва и други хора. Само по този начин можете да формулирате желанията си, пише "За жената".

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби